+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Giertychowa pier****li az glowa boli :(

Hybrid View

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Domyślnie Giertychowa pier****li az glowa boli :(

Żona Giertycha chce karać aborcję dożywociem
    Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie
    Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie /MWMedia

Zabójstwo dziecka nienarodzonego powinno być karane dożywociem, jak zabójstwo dorosłego - mówi w rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych.

- Jestem przeciwna jakiejkolwiek ustawie antyaborcyjnej. Kodeks karny każe za morderstwo. Nie można tworzyć odrębnego prawa dla nienarodzonych dzieci - tłumaczy. To kolejna publiczna deklaracja żony wicepremiera Romana Giertycha. Wcześniej głośnym echem odbił się wystosowany przez nią do marszałka Sejmu list popierający zapisanie w konstytucji ochrony życia od momentu poczęcia.

W rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych domaga się też, by policja i prokuratura walczyła z działającym obecnie podziemiem aborcyjnym. - Skoro CBŚ ściga łapówkarzy, dlaczego nie ma ścigać morderców nienarodzonych dzieci? Choćby przez stosowanie policyjnej prowokacji - postuluje Barbara Giertych.
    czytaj dalej

Żona wicepremiera twierdzi, że jest feministką. - Szkoda, że to hasło przywłaszczyły lewackie anarchistki - mówi. I krytykuje sytuację kobiet w Polsce. - Nie są rozwiązane nawet takie drobiazgi jak godny poród. Sama doświadczyłam depresji poporodowej i bardzo brakowało mi pomocy psychologa, o której u nas nawet nikt nie myśli - ujawnia Barbara Giertych.

ona jest feministka

ja mysle ze ona jeszcze z tej depresji nie wyszla

a moze dozywocie to za malo - moze kara smierci przez palenie na stosie?

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Sentyment obciaga psom DZIADZIA Wyborca PISu Avatar DZIADZIA
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp : Giertychowa pier****li az glowa boli :(

dobre - kara śmierci obroną życia nienarodzonego, b.dobre takie... polskie ?

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

faktycznie pierd*** az glowa boli.
    Poza tym czemu zony politykow wpierdalaja sie (tu trzeba uzyc niestety takich slow) do polityki? Moze zaraz ich ciotki i dzieci zaczna wydzierac mordy i zbierac podpisy?
    W ogole to ja jutro se jakis apel do marszalka sejmu pierdolne, bo moj wujek byl soltysem...

Wilczur Człowiek z aspiracjami Avatar Wilczur
    Na DoFo od
    May 2006
    Siła Reputacji
    20

Chodz zgadzam sie moralnie z pomyslem to dla mnie to wydaje sie strasznie glupie tylko z powodu podatkow! Trzymanie takich morderczych bab by bylo bardzo drogie.

Jakby powiedzieli wprost, sztral w tyl glowy z procy kamieniem to bylo by o.k i poparl bym 100%.
    Alternatywą dla demokracji jest normalność.
    Janusz Korwin - Mikke

Do I really even love you... juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody Avatar juSta
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    29

pojebało ich z tą aborcją.
    owszem osobiście jestem przeciwna aborcji "bo tak będzie wygodniej, bo nie chcę mieć teraz dzieci" ale dopuszczam przypadki, w których aborcja "jest wskazana".
    a ta giertychowa i inne jej podobne niech pierdolnie się w łeb
    ..or do I really love your brain?

Glosujmy na PO efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar efis
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    27

Cytat Napisał juSta Zobacz post
    owszem osobiście jestem przeciwna aborcji "bo tak będzie wygodniej, bo nie chcę mieć teraz dzieci" ale dopuszczam przypadki, w których aborcja "jest wskazana".
    No cóż - nie można sie z Tobą nie zgodzić.
    Też tak uważam.

she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar she
    Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał juSta Zobacz post

są 3 wypadki kiedy kobieta prawnie moze dokonać aborcji, poczęcie przez gwałt, ciąża zagrazajaca zyciu matki i duże wady rozwojowe/genetyczne płodu.

Uważam, że są to jedyne przypadki w których aborcja powinna byc legalna. i zgadzam sie z wypowiedzia Justy.
    niestety, wiemy, że PRL stawia życie dziecka ponad życie matki - albowiem nawet jeśli ciąża ma zagrazać jej zyciu - ma urodzić i koniec.
    bezsens.
    ;\
    Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.

No Gain Without Pain MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar MaT
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    29

Cytat Napisał she Zobacz post
    są 3 wypadki kiedy kobieta prawnie moze dokonać aborcji, poczęcie przez gwałt, ciąża zagrazajaca zyciu matki i duże wady rozwojowe/genetyczne płodu.

Uważam, że są to jedyne przypadki w których aborcja powinna byc legalna. i zgadzam sie z wypowiedzia Justy.
    niestety, wiemy, że PRL stawia życie dziecka ponad życie matki - albowiem nawet jeśli ciąża ma zagrazać jej zyciu - ma urodzić i koniec.
    bezsens.
    ;\
    Oj to chyba nie ta epoka ....naszczęście.

she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar she
    Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

hehehehehhee ;D no wiem
    LPR oczywiscie
    Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Ciekawe Co By Giertych Powiedzial Jakby Mu Sajmon Z Kolegami Zone Zgwalcil.wychowalby Pewnie Malego Czarnego Adolfa I Bylby Najszczesliwszym Tatkiem Na Swiecie
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

**************** u-boat Wyborca PISu Avatar u-boat
    Na DoFo od
    Oct 2006
    Siła Reputacji
    0

Nie nabijać mnie się tu z Romusia...

Bo przyjadą Fińczycy

http://www.tvn24.pl/2045875,28378,0,1,1,wideo.html
    " Wystarczy jedna szczęśliwa myśl aby pofrunąć "
    cytat z Piotrusia Pana

Taki jaki byl taki jest Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

nie przyjda, bo nie znajda na mapie Wolski

o to juz sie kacza dupa postarala
    Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic

A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?

czy tak może być siostrzyczko? Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Avatar Indianka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Żona Giertycha chce karać aborcję dożywociem
    Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie
    Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie /MWMedia

Zabójstwo dziecka nienarodzonego powinno być karane dożywociem, jak zabójstwo dorosłego - mówi w rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych.

- Jestem przeciwna jakiejkolwiek ustawie antyaborcyjnej. Kodeks karny każe za morderstwo. Nie można tworzyć odrębnego prawa dla nienarodzonych dzieci - tłumaczy. To kolejna publiczna deklaracja żony wicepremiera Romana Giertycha. Wcześniej głośnym echem odbił się wystosowany przez nią do marszałka Sejmu list popierający zapisanie w konstytucji ochrony życia od momentu poczęcia.

W rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych domaga się też, by policja i prokuratura walczyła z działającym obecnie podziemiem aborcyjnym. - Skoro CBŚ ściga łapówkarzy, dlaczego nie ma ścigać morderców nienarodzonych dzieci? Choćby przez stosowanie policyjnej prowokacji - postuluje Barbara Giertych.
    czytaj dalej

Żona wicepremiera twierdzi, że jest feministką. - Szkoda, że to hasło przywłaszczyły lewackie anarchistki - mówi. I krytykuje sytuację kobiet w Polsce. - Nie są rozwiązane nawet takie drobiazgi jak godny poród. Sama doświadczyłam depresji poporodowej i bardzo brakowało mi pomocy psychologa, o której u nas nawet nikt nie myśli - ujawnia Barbara Giertych.

ona jest feministka

ja mysle ze ona jeszcze z tej depresji nie wyszla

a moze dozywocie to za malo - moze kara smierci przez palenie na stosie?
    Więzienia pękałyby w szwach od kobiet które zażyły kiedykolwiek POSTINOR
    ...........A może żona Romana o tym środku jeszcze nic nie wie?
    UPS......

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

ona myslala ze to witaminy jak jej podawal
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sentyment ma szeroki odbyt ełe piotruś Wyborca PISu Avatar ełe piotruś
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    0

śmierć za śmierć to nie jest rozwiązanie- jak to peja w latach 90-tych rapował giertychy są pojebane maxymalnie itu nie ma co się rozwodzić szczególnie na ich chorobami psychicznymi. ja tam jestem za aborcją i uważam ze kobieta ma prawo decydowac czy chce urodzic czy nie.
    Che confusione, sarà perché ti amo
    è un emozione, che cresce piano piano
    stringimi forte e stammi più vicino
    se ci sto bene, sarà perché ti amo.
    Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
    è primavera, sarà perché ti amo
    cade una stella, ma dimmi dove siamo
    che te ne frega, sarà perché ti amo.
    e vola vola si sa, sempre più in alto si va
    e vola vola con me, il mondo è matto perché
    e se l'amore non c'è
    basta una sola canzone, per far confusione
    fuori e dentro di te.

alkohol osłabia twoje zęby!

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)