Od dzisiaj bede wychwalac wszystko co sie rusza i bedzie cacy
Jak w ogóle można powiedzieć o kobiecie, że ma klasę patrząc tylko na wygląd![]()
Nigdzie nie napisalam, ze ta nie ma klasy - jest odwazna! Tylko tyle... jej cialo nie jest jedrne, ale za to pelne, kobiece.
I nigdzie nie napisalam, ze klasa to ubrania... pokazalam wam najpiekniejsze kobiety swiata wg askmen a wy je zjechaliscieDobrze, ze nie dalam Beyonce (a ta wygrala)...
Klasa to dla mnie zdolnosc pokazywania wlasnego ja przez ruch, gestykulacje, twarz... a nie ciuchy! I nie wkladac mi nie moich slow do ust bo sie udusze!!
Ene czy ty zaczales studiowac psychologie?![]()
Karla nie trzeba studiowac psychologii zeby zauwazyc pewne zjawiska(zreszta jak widac nie tylko ja je zauwazylem)
PS: dobrze Ci idzie bronienie swojego zdania, czy tam zdania askmen![]()
Jezus was kocha
Wenus mam pytanie... czy ty czytasz Pudelka?![]()
a Monica Belluci?
..or do I really love your brain?
Jessica Alba i Mandy Moore wam sie nie podobają?(Theron też jest piękna kobieta) WTF R U Gay? Zestawiać je jednak z dodą to średni pomysł. To jak trabant przy bmw. Ładnie da się go zrobić ale przy dużych prędkościach się rozpadnie a plastikowa karoseria zacznie gubić farbę płatami.![]()
Kolejna piękna kobieta. Tym razem pewnie mało komu znana:
http://www.youtube.com/watch?v=j1G-3laJJP0
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)