Właśnie zastanawiam się gdzie kupić elegenckie ciuchy. Pojade chyba do "Klifu". Tam można dostać najwiecej i nawet tanio.
Gdzie wy kupujecie modne ciuchy??*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Właśnie zastanawiam się gdzie kupić elegenckie ciuchy. Pojade chyba do "Klifu". Tam można dostać najwiecej i nawet tanio.
Gdzie wy kupujecie modne ciuchy??*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jestem w Parlamencie Studenckim WSZ!!
Cubus w polsce, Foot Locker za granicą, po drodze rózne...od masowego i lekko obciachowego H&M po Zarę. Zawsze jestem dobrze ubrany i mam ciuchy lepsze i orgynalniejsze od wielu ludzi na ulicy. Ogólnie to kapie ze mnie kasa i poczucie dobrego smaku.
Szerokim lukiem omijam śmierdzące sklepy dla brudasów typy Levis, Wrangler, Americanos Big Star, Reserved-
A styl trudno powiedziec, bo jak mowilem lubie niepowtarzalnośc.
Czesem lekko hip hopowy, czasem sportowy, czasem elegancki, czasem hawajskiale wszystko z klasą. Ogólnie wyluzowany
Hmm ale w sumie po co o tym mówie? I tak z nikim z was nie chcialbym sie spotkac w realu![]()
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
stern......juz to pisze w drugim poscie - co z Toba
cisowianka chcesz powiedziec ze w klifie u gory na pietrze tanio jest ??
to Ci zazdroszcze bo ja na ciuchy tam tyle kasy nie mam
a z innych sklepow to chyba nic oryginalnego tez nie ma na dole : h&m, reserved, orsay.... :/
no chyba ze vero moda
pojedz do matarni do NewYorker'a ja tam ostatnio jakos caly czas cos kupuje![]()
no lansuj sie lansuj
Nie patrz tu kurwo
klif jest mega drogi ;o
w wawie to chyba w arkadii jest spory wybod no i jest Peek & Cloppenburg gdzie dodatkowo można kupić ciuchy znanych projektantow, w tatuum też są często jakieś eleganckie ciuchy, Marks&Spencer, Tommy Hilfiger, reserved, chociaż nie powiedziałabym zeby wszystkie z tych sklepów były tanie ale wybor jest.
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
do NY ide sie tylko posmiac tak jak i do H&M brzydko tam i paskudnie
i cos jeszcze chcesz powiedziec?![]()
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego, jak ciężko kupić dziś modne ubrania w rozmiarach plus size. Od zawsze byłem duży, doskonale zdaję więc sobie sprawę z tego jak męczące może być kompletowaniegarderoby w rozmiarze XXL. Mój przyjaciel, który nosi ubrania w podobnym rozmiarze polecił mi ostatnio świetnie zaopatrzony skleo online, w którym dostępna jest odzież dla puszystych panów. Bardzo lubię tam kupować, ponieważ ubrania te wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Jak na tak wysokąjakośc ceny tych ubrań są i tak niezwykle atrakcyjne.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)