Dla mnie najmodniejsze ciuchy są w sklepie Moliera Warszawa. Damskie, męskie, dodatki też są ekstra.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Dla mnie najmodniejsze ciuchy są w sklepie Moliera Warszawa. Damskie, męskie, dodatki też są ekstra.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
...
Słuchajcie, czy Wy też macie problem z przewożeniem garniturów na wesela tak, żeby się nie pogniotły w samochodzie? Ja w końcu zainwestowałam w porządny pokrowiec: https://kubenz.pl/pokrowiec-na-garni...rny-82760.html. Jest lekki, elegancki i naprawdę chroni ubranie przed kurzem i zagnieceniami. Za taką cenę to moim zdaniem obowiązkowy zakup, zwłaszcza jeśli często jeździcie na uroczystości wyjazdowe. Jak Wy radzicie sobie z transportem eleganckich ubrań?
60% ciuchów mam z Reserved , ale zeby to było niby eleganckie
raczej lekki luzz
najgorszy syf to croop czy jak to sie pisze i te sklepy dla brudasów co pisalem wyzej
w dupe juz w tym tyg drugi raz zrobilam orta w jakims oczywistym slowie
co do NY....
lolity i barbie
no bez jaj przeciez tam zajebiste marynary sa, spodnie, sweterki, bluzki fajne tez bez nadrukow![]()
nie płacz *tuli*wiem, że są, napsiałam, że są fajne rzeczy tylko ostatnio wchodzę, patrzę a tam 3/4 ciuchów wzorowanych na styl Toli i Ali z blog27 i emo-goth-lolit :P ale to różnie bywa
![]()
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
no tak, w sumie nie mowie ze codziennie i wszystko mi sie tam podoba, ale naprawde to jedyny sklep, do ktorego jak wejde to ZAWSZE znajde cos fajnego
a nie ze caly sklep i wszystko mega super, bo wystarczy ze np nienawidze zlotych nadrukow na bluzkach a tam ich pelno![]()
emo-goth-lolity są sexy![]()
nie zgodze się, jadą pozerstwem, przebieraniem się za kogoś kim się nie jest, w ogóle kojarzą mi się z infantylnymi lalami kreującymi sie na blog27
nie mówię tu o dziewczynach które utozsamiają się z goth metalem itp tylko o dziewczynkach słuchających blinków i blog i ubierającymi się w ten własnie sposob.smieszne.
emo-goth lolity i ta opalona lala stanowią o Twoim poczuciu dobrego smaku.
nie uwazam sie za brudasa bo kupuje w Big Starze ;> przykro mi, a sklepy dla 'brudasow' to tak sie sklada moje ulubione sklepy, do innych nawet nie wchodze. ojej.
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
A ja tylko jeansy z Wranglera
Brunetki, blondynki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)