amerykanie i amerykanski ebay, od kilku tygodni szukam po wszystkich ibayach netu czesci do jablka oraz jablek uzywanych i niesprawnych. najwiecej jest tego w usa i czasem super ceny, z placeniem tez nie ma problemow - paypal i zalatwione. juz myslalem, za zrobie kokosy na tych jablkach - a tu taki oto problem; amerykanie nie wysylaja (prawie wszyscy z ebay) poza stany, w dodatku stany dla nich to tylko te na kontynencie, hawaii, puerto rico i alaska (dziwne) juz tez sie nie zabardzo licza. europa to wcale juz. jeden napisal mi, iz nie wysle mi macka do europy, bo nie wie jak to sie robi (nie umie, czy co?) moze gdybym mieszkal w iraku byloby latwiej o wysylke. no tak, nie pozostaje mi nic innego jak zostac bojownikiem islamskim w bagdadzie lub, to pewnie lepsze wyjscie, poczekac na wojne, tu w europie, i nadzieje taka miec, ze wsrod konserw z krwia amerykanska, sztucznych nog i szklanych oczu przesle mi raz po raz jakis amerykanin z ebay rama albo calego titanium po okazyjnej cenie bo juz sie nauczyl jak wysyla sie paczki do europy. shipping place tak i tak ja.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale: