+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: nie co, raczej - kto mnie wkurwia?

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie nie co, raczej - kto mnie wkurwia?

amerykanie i amerykanski ebay, od kilku tygodni szukam po wszystkich ibayach netu czesci do jablka oraz jablek uzywanych i niesprawnych. najwiecej jest tego w usa i czasem super ceny, z placeniem tez nie ma problemow - paypal i zalatwione. juz myslalem, za zrobie kokosy na tych jablkach - a tu taki oto problem; amerykanie nie wysylaja (prawie wszyscy z ebay) poza stany, w dodatku stany dla nich to tylko te na kontynencie, hawaii, puerto rico i alaska (dziwne) juz tez sie nie zabardzo licza. europa to wcale juz. jeden napisal mi, iz nie wysle mi macka do europy, bo nie wie jak to sie robi (nie umie, czy co?) moze gdybym mieszkal w iraku byloby latwiej o wysylke. no tak, nie pozostaje mi nic innego jak zostac bojownikiem islamskim w bagdadzie lub, to pewnie lepsze wyjscie, poczekac na wojne, tu w europie, i nadzieje taka miec, ze wsrod konserw z krwia amerykanska, sztucznych nog i szklanych oczu przesle mi raz po raz jakis amerykanin z ebay rama albo calego titanium po okazyjnej cenie bo juz sie nauczyl jak wysyla sie paczki do europy. shipping place tak i tak ja.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

nobody fuck with the jesus

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie Odp : nie co, raczej - kto mnie wkurwia?

Nie że ich bronie, ale oni "chyba" przy sprzedaży "technologii" mają jakieś tam ustawy i muszą wypełniać jakieś tam oświadczenia i deklaracje coś tam i coś tam, tak mi brat namotał że właśnie to nie jest takie proste...
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

maciekmrc Wie o co chodzi Avatar maciekmrc
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    21

jebac jebac husa

portia - samo dobro portia - samo dobro portia - samo dobro Avatar portia
    Na DoFo od
    May 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał Simmek Zobacz post
    Nie że ich bronie, ale oni "chyba" przy sprzedaży "technologii" mają jakieś tam ustawy i muszą wypełniać jakieś tam oświadczenia i deklaracje coś tam i coś tam, tak mi brat namotał że właśnie to nie jest takie proste...
    Chyba nie do końca prawda - tyczy się to raczej tylko pewnych określonych technologii i tylko do pewnych określonych krajów.
    Już kiedyś pisałem o moich wrażeniach odnośnie tych debili - amerykanie, są po prostu tępi i jeśli nie jest to pakol ,hindus, rusek, czy jakiś inny arab to ekstremalnie ciężko jest się z nimi dogadać.
    Kumple kupują laptopy i nie ma problemu z wysyłką. Dyski, karty itd, ale tylko gdy się z gościem dogadasz. Ostatnio od jakiegoś arabusa kupiłem halogeny do Mazdy 6 i był to jeden z 3 gości którzy wysyłali poza USA. Kiedyś próbowałem jednego dupka nakłonić na wysłanie płyty CD, też powiedział, że nie wie jak to zrobić. Opis korzystania z USPS kurwa mu wysłałem - nie odpisał - pewnie pomyślał, że to jakaś firma "krzak".

portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Cytat Napisał portia Zobacz post
    Chyba nie do końca prawda - tyczy się to raczej tylko pewnych określonych technologii i tylko do pewnych określonych krajów.
    Już kiedyś pisałem o moich wrażeniach odnośnie tych debili - amerykanie, są po prostu tępi i jeśli nie jest to pakol ,hindus, rusek, czy jakiś inny arab to ekstremalnie ciężko jest się z nimi dogadać.
    Kumple kupują laptopy i nie ma problemu z wysyłką. Dyski, karty itd, ale tylko gdy się z gościem dogadasz. Ostatnio od jakiegoś arabusa kupiłem halogeny do Mazdy 6 i był to jeden z 3 gości którzy wysyłali poza USA. Kiedyś próbowałem jednego dupka nakłonić na wysłanie płyty CD, też powiedział, że nie wie jak to zrobić. Opis korzystania z USPS kurwa mu wysłałem - nie odpisał - pewnie pomyślał, że to jakaś firma "krzak".
    Nie wiem, właśnie do końca o co chodziło gostkowi, ale to miła być macintosh właśnie z ArchiCadem zainstalowanym w wersji US, strasznie motał, aż w końcu mi sie odechciało, Smieszne że wtedy to jeszcze nie było zastrzeżeń na e-bay, gdzie sie wysyła...
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

Taki jaki byl taki jest Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem Papla Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

pare razy kontaktowalem sie bezposrednio ze sprzedawca i nie bylo problemu.
    inna metoda - jesli masz kogos w stanach, niech wysylaja na jego adres, a on ci moze odeslac - nawet zaoszczedzisz na przesylce
    Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic

A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?

portia - samo dobro portia - samo dobro portia - samo dobro Avatar portia
    Na DoFo od
    May 2006
    Siła Reputacji
    24

Papla dobrze gada - tak trzeba z dziadami robić!

portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

bezposredni kontakt nie dal do tej pory oczekiwanych rezultatow, wielu z oferujacych wyraznie zaznacza - wysylka tylko do usa. mam kuzyna w las vegas, amerykan z ojcanaojca, pewnie go bede musial poprosic o wspolprace, wstyd troche bo nie odzywalem sie przez pare ladnych lat, ale co tam, jak sie zgodzi to jak to sie mowi: reka reke... mimo wszystko - dziwne to w tej ameryce obyczaje. aha - ktos tu pisal"firma krzak" czy jakos tak. podoba mi sie to powiedzonko, dlaczego "krzak" do cholery?
    nobody fuck with the jesus

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

bo krzaki sie krzacza,czyli rozrastaja,cos jak pączkowanie.

edit//
    tak sie zastanowilem i chodzi o zaslananie,a nie rozrost.
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)