Jak w temacie......
Prosze o wasze opinje.....*******************************
Najpopularniejsze w±tki w tym dziale:
Jak w temacie......
Prosze o wasze opinje.....*******************************
Najpopularniejsze w±tki w tym dziale:
S³oñce ciep³y piasek morze drinki z parasolkami dziwki ko³o Mnie i takie wczasy to ja lubiê oczywi¶cie kobieta w domu
rebeliant...oj dupy ci trzeba![]()
nie istnieje
pisze sie magii ;d
[SIGPIC][/SIGPIC]
WTF ? ? ?
Kto wierzy w magie i zaklecia niech podniesie reke.
To by by³o nieuczciwe, (gdyby istnialo)...
To znakiem tego Duchy i ¿ycie pozagrobowe te¿ nie istnieje tak samo jak voodu. A zosta³o to w niejednej publikacji i ksi±¿ce opisane i potwierdzone wiêc czemu czary czy zaklêcia nie maj± istnieæ we wspó³czesnym ¶wiecie skoro ca³a reszta jest prawd± wiêc tak samo i w tym przypadku mo¿e siê okazaæ prawd± a nie tylko fikcj± …..
To tak samo jak by nie wierzyæ w Boga i Bibliê a istniej± od ¶mierci Chrystusa na krzy¿u i to jest prawd± , a inne rzeczy nie ?????
S³oñce ciep³y piasek morze drinki z parasolkami dziwki ko³o Mnie i takie wczasy to ja lubiê oczywi¶cie kobieta w domu
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Goerres ; 29-01-07 o 20:43
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespó³ Tourette'a
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)