Pewnie niejeden zaplacilby za ta laske![]()
http://www.nie.com.pl/art7923.htm
no coz, czuje sie jak zgwalcona dziewica .... :P*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
- Wypadek samochodowy a odszkodowanie
- Pare słów na wstępie...
- Ciągnięcie laski w Norwegii
- Dobry prawnik Białystok
- Problem z kredytem we frankach
- Rezygnacja z urlopu wychowawczego bez zgody...
- Proszę o pomoc, zeznania na komendzie
- Stłuczka - likwidacja szkody
- Windykacja długu
- Wypowiedzienie umowy o prace.
Our minds evolved to carry out rather specific tasks like choosing a mate, killing bears with a sharp stick, and getting dinner without becoming it.
Pewnie niejeden zaplacilby za ta laske![]()
Ostatnio edytowane przez Hitman ; 29-11-06 o 17:48
sory, ze troche nie na temat, ale zwiazane troche z prawem.... ciekawe jak jest w polsce....
Our minds evolved to carry out rather specific tasks like choosing a mate, killing bears with a sharp stick, and getting dinner without becoming it.
słyszałem o tym.....ale ton kolo to pizda![]()
DOBRY SEX TO TAKI PO KTÓRYM SASIEDZI PALĄ PAPIEROSA!
ただ、実際に不倫としてバレるのは1ヶ月以上の長い交際、
Kazdy inny facet by skakal z radosci,a Norweg poczul sie urazony.No coz Norwegowie sa inni.![]()
ja jebie co za frajer![]()
Pewnie to wygladalo tak, ze jego kobieta dowiedziala sie o zajsciu... ten sie zaczal tlumaczyc, ze wcale tego nie chcial, ze zostal wykorzystany wiec kazala mu pójsc na posterunek i to zglosic.
Ciota
Masz zajebisty podpis Inferni udzielam Ci akredytacji
A co do tematu nie wiem o co Wam chodzi, chlop zostal zgwalcony![]()
Jezus was kocha
Mezczyzna zostal wykorzystany,jest ofiara![]()
Ciekaw jestem reakcji pan gdyby wam ktos minetke strzelil podczas zamroczenia alkoholowego ?
![]()
i bardzo dobrze...a co ona sobie myslała.....my nie wygrywamy fujar na loterii,nie kazda moze sobie tak po prostu wziąc do buzi![]()
moze szpetna ta baba byla,albo miala oddech nieswiezy,tez niechcialbym ,zeby mi jaKAS KOPARA ROBILA LODA Z PARTYZANTA.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)