Nie tylko oslabia ale tez powoduje konflikty a pozniej wszystkim jest przykro :(
Printable View
JAK DO TEJ PORY????OJ ,TERAZ TY PRZESADZASZ, ZDARZENIE MIALO MIEJSCE WCZORAJ, 1 ZDARZENIE, WCZESNIEJ ZADNYCH NIE BYłO.....
PROBLEM NIEISTOTNY? - JAK MAM ROZUMIEC? CZYLI WSZYSTKO OK, CZY MASZ W DUPIE JUZ BABSKI?
jESZCZE RAZ NAPISZE - ZACHOWAJCIE SIE JAK DOROSLI I POSTANóWCIE CO Z TYM ZROBIC,PONIEWAZ ZDARZENIA NIE MOGE COFNąC...CZY MOżE TERAZ BEDE DOSTAWAL PW - ARAJ,PROSZE WYKASOWAC MóJ PROFIL I WSZYSTKIE MOJE POSTY???
Do Araja... bez argumentow prosze. Uparl sie, ustala swoje pseudo zasady ktorych nie przestrzega.
No ale wolnoc Tomku w swoim domku
Dobrze wiec zachowuje sie jak dorosla i podaje tu cytat z dzialu BABSKEGO ( mam nadzieje ,ze osoba ktora to napisalala nie wezmie mi tego za zle ) i to dowodzi tego ,ze nie jest tak jak piszesz ,Araj tylko tak , jak twierdze bylo ustalane na poczatku jego powstania
może zrobimy tak, jeśli uznamy, że chemy kogoś dołączyć do naszej grupy, to zakładamy tutaj temat i składamy swoją propozycję, reszta się wypowada i podejmujemy wspólną decyzję... i te minimum postów - myslę, że 50 w zupełności wystarczy... a jeśli będziemy miały watpliwości po tych 50 - to zawsze możemy nie przyjąć
chyba wystarczy :32:
Wdzieczne jestescie,facet daje wam rozrywke,zapewnia forum,chce jego rozwoju,placi za nie,milo ze mu sie potraficie odwdzieczyc.
ale ja na serio bylem i jestem przekonany,,że tak mialo sie to odbywac, nigdy do glowy mi nioe przyszlo,ze nie przyjmiecie kobiety do kobiet, szanowalem to,ze trzeba czasu,aby upewnic sie,ze np. she to she, a nie klon sterna,który miałby ubaw czytajac babski, dlatego zasada byla taka,że mialyscie sobie plotkowac, a na koncu kasia miala mi napisac,ze she moge juz dolaczyc...jezeli inaczej to rozumialyscie,to przykro,ale zaszlo nieporozumienie, w takim przypadku juz dawno stworzylbym wam po prostu grupę np. "ciumkikumki" i wtedy moglaby w niej do konca naszego albo dofo byc wenus i karla tylko, kolorek czerwony dla pan byl moim pomyslem,którego później powiazalismy z wasza grupa, od poczatku chcialem,aby kazda kobieta wyrózniala sie tym kolorkie, ale ustalilismy,co napisalem wyzej...nie mógłbym inaczej myslec,poniewaz jest awykonalne, aby kobieta miala na dofo kolorek czerwony i nienalezalaby do kobiet...owszem,ale to musialbym utworzyc jeszcze jedna grype - kobiety 2 - i siedziec,pilnowac ,zwracac uwage na płeć rejestrujacych...niestety, troszke za duzo, dofo to nie moja praca, jakbym miał miesiecznie 1 zł dochodu, to juz nazwałbym to praca
Araj jestes gorszy od Stalina i Hitlera w jednym :(
wiem...ale walcze z tym
Wenus WALCZ :araj:
pamiętaj:
"Liga broni, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi" :zgnite:
glupi ten caly problem...
No dobra , moze zacznijmy od tego ( tak zeby wilk byl syty i owca cala :) ) ze JaMajka i She zostana chwilowo pozbawione dostepu do Babskiego...
My to z dziewczynami omowimy , tak na spokojnie.Mam nadzieje ze nikogo nie urazimy - w koncu to tylko jeden z dzialow a poza tym nie jestesmy BETANKI :)
Daj nam troche czasu - musza przejsc chrzest bojowy i sprawdzic sie :zgnite:
Chyba to dobry pomysl? :124:
Z tego co wiem wiekszość kobiet z babskiego musi się zgodzić na wstęp innej dziewczyny do babskiego -owszem miałyśmy wątpliwości co do She i na jakiś czas odwlekłyśmy jej wstęp do babskiego -po jakimś czasie gdy np ja uznałam że jednak She nie jest klonem i nie dalej jak 2 tyg temu wróciłam do tego tematu i byłam za wpuszczeniem She do babskiego większośc nie odezwała się nic na ten temat pomimo tego że były w tym czasie na dofo. Dzsiaj wchodząc na dofo jakoś tematu o wstępie Jamajki do babskiego też nie widziałam a jednak Jamajka ma dostęp -czy jakiś temat został usunięty ??
6b a ty kobietą jesteś że tak dzielnie zabierasz głos w tym temacie ?