-
Na jaki koncert?
Każdy z was ma swojego ulubionego wykonawce ,na czyj koncert najchętniej wybralibyście się ?
Ja chciałabym bardzo pójść na koncert Robbiego Williamsa ,
następnie na Joe Cockera i na [shadow=red:7b35caf429]AC DC[/shadow:7b35caf429]
a i zawsze chciałam pójśc na koncert Bee Gees (ciekawa jestem czy będą spiewali bez brata )
-
manu chao,dobre koncerty maja,zywiolowe
-
Uwielbiam koncerty... SWOJE!! :) To trzeba przezyc samemu, zeby wiedziec co to znaczy energia od tlumu...
a tak powazniej... mysle, ze Destiny's Child... no ale raczej nie bede miala okazji... zawiesily dzialalnosc
-
No swoje koncerty są najlepsze :]
zapraszam 10.11 katowice klub mega club :]
11.11 toruń klub hipnoza
-
Rammstein - bylem w Berlinie na ich koncercie i chcem jeszcze .,..
-
a tak w ogóle to bym poszedł na koncert killa kela
zapraszam na jego stronke www.killakela.com
-
-
Oczywiscie na chlopaków z Aggroberlin
-
Pink Floyd :cool: ,szkoda ze juz nie koncertują :)(:
-
Przestalo mnie rajcowac ogladanie koncertow na stadionach i na wielkich halach, to taka choroba dla mnie potem opowiadaja: siedzialem na trybunach, ale na telebimie wszystko bylo widac...
Do mojej wioski czasami ktos tam przyjedzie i gra w knajpkach to czasem chodze, czasem tez "miejscowa mlodziez" cos gra swierzym powietrzu, fajnie bywa, nawet hlip hopowych kawalkow mozna posluchac :)
-
rammsteina bo zjaebiste show robia i dobra muzyka graja,SOAD,
-
Koncer Metallicy - ale nie taki normalny, bo ich dali tysiace (chociaż każdy wyjątkowy) ale na taki z orkiestrom symfoniczną, ich było 4
-
Oj Dziadzia jak juz bedziesz mial bilety to wezmiesz mnie?? Pliiiiz
-
ja bym chcial na koncert blaind guardian...wlasnie chyba jakos niedlugo wydaja plyte to jade sobie :50:
-
Na Armin Van Buuren z checia bym poszalala
A teraz to koncert na koncercie, m project,paul van dyke,tiesto.....cudowny miesiac sie zbliza :cool: