Matka przetrzymuje martwy płód! : Diety i zdrowie - papilot.pl
Printable View
Uwielbiam takie tematy. Ludzie najpierw wymyslają tortury a pozniej wzywają do zmiany przepisów na jakieś z dupy idiotyczne ze np. karanie za bicie dzieci
Tylko nie potrafią sobie wbić do swoich małych móżdżków, ze takie rzeczy były zawsze, kiedyś nie było FAKTU i o2.pl, a dzisiejsze czasy są raczej lepsze niż gorsze jesli chodzi o prawa człowieka (przynajmniej w "białym świecie").
Nie potrafisz opisać? To poczytaj temat na forum o UPA (6b go zalozyl i mordach na Wołyniu) i moze wtedy przestaniesz narzekać na obecne, "złe" czasy.
Mnie to pierdoli mogli go nawet zjeść. Nie moje... a ty co takim wielkim obrońcą praw człowierka jesteś ?
Ja jestem za karą śmierci i mnie to jebie ! I kolejnym pogromie żydów !
ciekawe czy go kiedys upuscila
Najlepsze bylo jak go pytalismy co takiego zrobil Bartoszewski, to skopiowal strone z wikipedii :loser:
dziecko propagandy
Misiu pysiu. Nie pisałem, ze Bartoszewski powinien zostać twoim bogiem. Pisałem o tym jak to napisał Porządny "bez takich jak on Wałęsa i jeszcze paru innych" nie miał byś możliwości korzystania z internetu oglądania kanałów ze zwierzętami. Może by nawet było lepiej bo nie pierdolił byś takich głupot i nie zazdrościł każdemu, że oni mają a ty nie.
:papla: Tak juz dobrze :papla:
Zmiazdzyles nas swoja napina, a szczegolnie tym tekstem o zazdrosci o twoj -nasto letni samochod :papla:
co to za padlo, ze w miejsce artykulu o plodzie (ktorego nie czytalem) jest art o asymetrycznych piersiach a komentarze do plodu? i jak mozna czytac portal o nazwie papilot.pl nie bedac gejem? :)