lubicie być całowane w reke na przywitanie? Ciekawe ,który z facetów to robi?
ja np. całuje w reke, ale po błyskawicznej ocenie kobiety
Printable View
lubicie być całowane w reke na przywitanie? Ciekawe ,który z facetów to robi?
ja np. całuje w reke, ale po błyskawicznej ocenie kobiety
jeśli chodzi np o faceta, którego znam od jakiegoś czasu i którego lubię, to wolę buziaka w policzek.
nieznajomy może liczyć co najwyżej na uścisk dłoni. ale jeżeli mężczyzna potrafi całować w rękę nie zostawiając na niej warstwy śliny to chyba nie mam nic przeciwko.
Nie mam pojecia dlaczego gdy mowa o calowaniu w reke to zawsze pojawia sie problem osliniania jej przez mezczyzn. Pocalunek w wierzch dloni jest bardziej uklonem niz pocalunkiem i jedyne co moze sie w takim wypadku zdarzyc to musniecie reki wargami badz zarostem i tyle.
Sam nie stosuje tego gestu zbyt czesto. Niestety kojarzy mi sie z nawalonymi podstarzalymi facetami.
ja tez często tego nie stosuje,dlatego napisałem,że robie to po ocenie kobiety
a powiedzcie mi jak sie witac z ciotka, ktora widze raz na 2 miesiace? a jak z taka co widze raz na 2 lata? albo z taka co widze ja po raz pierwszy w zyciu?
ja bym jej p odala reke, ale ona sama i tak Cie przyciagnie zeby w policzek pocalowoac 2 czy tam 3 razy :D jak to ciotki :D
spotkalem sie z przypadkiem ze dziewczyna podala mi reke + dala mi calusa w policzek, tez ciekawe
Araj przypomniał stary zapomniany temat :)
http://www.dobreforum.pl/ankiety/498...powitanie.html
Ciekawe, jak na przestrzeni tego czasu (minęło prawie 2 lata) zmieniło się Wasze podejście do tej kwestii - wszyscy jesteś my o te dwa lata starsi - a niektórzy w tym czasie dorośli :)
Można dodać ankietę - (na dzień dzisiejszy) i porównać wyniki :)
u mnie nic sie nie zmienilo w tej kwestii :)
jesli chodzi o calowanie w reke to jak dla mnie mistrzem i nauczycielem jest tu niezrownany kurgan, co boga sie nie boi!
On jest najlepszy...
Nie cierpię całowania w rękę. Całkowite dno– jeżeli facet zamiast się schylić podnosi rękę ku górze i cmoka fuuuuuuu. Uważam, że to nie potrzebne. :100: