500HP BHT Civic Turbo - Ahh to przyspieszenie ;]
Chciałbym mieć samochód z takim silnikiem :)
YouTube - 500HP BHT Civic Turbo
Odp : 500HP BHT Civic Turbo - Ahh to przyspieszenie ;]
he he ogladałes ten filmik do konca ?
Owszem Chodzi Ci o to, że licznik mógł zostać pokazany w warsztacie?
a masz jakies watpliwosci? :)
Ale tu fachowcow rodem z dupy,Nazwa jezdziles kiedys samochodem z duzym (nie fabrycznym !) turbo ?
Film jest jak najbardziej realny i calkowicie przebudowany silnik 1.6 z TYPE R i 20 psi cisnienia nie ma zadnego problemu zeby tak przyspieszac.
Ten powiesz tez jest udawany albo na hamowni ?
Nissan Skyline od 0 do 300 kmh
YouTube - Nissan Skyline R34 Acceleration
Jeszcze jedno,licznik jest skalowany w MPH zanim znowu jakis fachowiec sie wypowie.
6 misiu z leszczyny wystrugany :) tu nie chodzi o to jak przyspiesza...
Jak bys troche pojezdził uglebionym samochodem to pewo zwrocił bys uwage ze na tym filmiku nie ma prawie zadnych drgan - nawet na torach F1 sa nierównosci :)))
Cytat:
Napisał
Nazwa
6 misiu z leszczyny wystrugany :) tu nie chodzi o to jak przyspiesza...
Jak bys troche pojezdził uglebionym samochodem to pewo zwrocił bys uwage ze na tym filmiku nie ma prawie zadnych drgan - nawet na torach F1 sa nierównosci :)))
Nazwa poniewaz jestes ze wsi i masz te goralska mentalnosc prostaka,co za tym idzie nie potrafisz tez analizowac faktow bo nie wiesz o co chodzi pozwole ci tkwic w twoim mylnym przekonaniu ze ten film jest nieprawdziwy.
Nie kazde "uglebianie" samochodu polega na cieciu sprezyn.
6 w sumie niczym mnie nie zaskoczyłes byłes niezbyt rozgarniety i... nadal jestes :)
Cytat:
Napisał
Nazwa
6 w sumie niczym mnie nie zaskoczyłes byłes niezbyt rozgarniety i... nadal jestes :)
zyj w przekonaniu ze masz racje gdy jej ewidentnie nie masz,to takie typowe dla ciebie,podaj nam jeszcze pare przykladow i jakas dokladniejsza analize tego filmu,co wiecej daj nam cos do porownania.
Nie widziales drgan na filmie to napewno film nie byl prawdziwy :loser:
Zobacz nawet ten film z motorem jest nieprawdziwy bo nie ma na nim drgan
YouTube - Hayabusa Top Speed Run
misiaczku na tym filmie ujecie jest bardzo szeroki a to jest zasadnicza róznica w stosunku do waskiego ujecia elemetu samochodu który znajduje sie blisko :)
Sprawa jest prosta - nie kadrowali by tak wąsko gdyby wszystko było ok
Jak ktos chce pokazac prawdziwe mozliwosci swojego samochodu to nie robi takich filmików :)
Cytat:
Napisał
Nazwa
misiaczku na tym filmie ujecie jest bardzo szeroki a to jest zasadnicza róznica w stosunku do waskiego ujecia elemetu samochodu który znajduje sie blisko :)
Jak ktos chce pokazac prawdziwe mozliwosci swojego samochodu to nie robi takich filmików :)
A co z cieniem ?
Hmm znaczy sie że niby film nie prawdziwy bo sie nie telepie fura jak jedzie tak ?
Hmm z tego co widziałem to na większości filmików z przyspieszeniami nie ma drgan. Nie wiem nie znam sie na filmowaniu nie moja działka, ale co wszystkie są FAKE ??
Cytat:
Napisał
Nazwa
No Nazwa kiedy odpowiesz na pytania ?
Pytam bo nasz ElPolaco czyli Radek K. z Suchej sieje twoja propagande w internecie.
Cytat:
Napisał
6 biegowy
No Nazwa kiedy odpowiesz na pytania ?
Pytam bo nasz ElPolaco czyli Radek K. z Suchej sieje twoja propagande w internecie.
6 proponuje ci poszukac gosci którzy nakrecili ten film i poprosic ich o jeszcze jeden w nieco szerszym ujeciu :)))
co miałem do powiedzeni w tym temacie to powiedziałem i