Dla wszystkich załobników internetowych
http://www.pardon.pl/artykul/2134/je...e_tak_zachowuj
I przestańcie płakać jak sie wypieprzy kolejny autorar z moherami, zawali sie hala itp.
:loser:
Nawet jak papież umarł to sie wkurzałem ze nic nie ma w tv a i wszystkie puby i dyski zamkniete wiec stfu, jakie to ma znaczenie dla mojego zycia ze umarła jedna, dwie, kilkanascie czy kilkaset osób które nie miały nigdy dla mnie znaczenia?
Tak...
Odp : Dla wszystkich załobników internetowych
Mysle ze wiekszosc ludzi jest zniesmaczona takimi akcjami. JEst wiele tragedii na polskiej ziemi kazdego dnia i troche glupio jest rozpaczac nad jedna a druga ignorowac.
Zawsze uwazalem ze jest to bez sensu i zdania nie zmienie.
A juz zakaz picia alkoholu bo przyjeżdża papież albo odwolywanie koncertu na ktory ludzie czekali 10 lat z powodu czyjejs smierci jest glupota.
Sram na taka zalobe, ten kto sie smuci jest smutny a ten kogo to nie obchodzi niech sie weseli.
Umartwianie sie i zaloba na pokaz jest dla starych dewotek i jak chca to niech placza ja im nie bronie.
bardzo fajny tekst jest tutaj :) to tak przy okazji wszystkich zalob
http://kominek.blox.pl/2006/01/JEBAC-ZALOBE.html
Cytat:
Może dla uszanowania tak wielkiej liczby ofiar ograniczcie się w te dni tylko do zadumy, modlitwy zapalania świeciek w internecie?
[']
Cytat:
Kłaniam się Małyszowi, który cały sezon dawał dupy i dziś znalazł wytłumaczenie swojej niskiej formy mówiąc "trudno było myśleć o skokach".
Kłaniam się nisko dziennikarzom, tych nawet wyszczególnie...
- za to, że w każdym wywiadzie z ratownikami zadają pytanie "ilu zginęło?",
- za to, że w każdym wywiadzie z ratownikami pytają "ile trupów jeszcze leży?",
- za to, że w każdym wywiadzie z ratownikami pytają "czy były kobiety i dzieci?",
- za to, że w każdym wywiadzie z lekarzami pytają "ilu jest w stanie krytycznym?",
- za to, że w każdym wywiadzie z uratowanymi pokazują nam ich łzy,
- za to, że te dziennikarskie skurwysyny stały wczoraj w pośród ratowników i przeszkadzały im w ratowniu życia wchodząc z kamerą gdzie się da,
- za to, że wszystkie serwisy od rana prowadziły wyliczankę "60 ofiar", "61 ofiar", "62 ofiary".
Kłaniam się nisko, bo tylko dzięki ich fałszywemu współczuciu potrafię zrozumieć jakim chujem jeestem, skoro to wszystko oglądam i czytam i chcę oglądać i chcę czytać.
Kominek jak zawsze myśli w 100% tak samo jak ja :)
Czasem myśle ze sciaga moje poglądy :(
Dobrze ze kominek pisze, bo ja juz nie musze :zgnite:
a ja już myslałem ze wszystkich w tym kraju pojebało....i ze mają zamiar do końca zycia obciągac pałę z głową pod sutanną....
ale sa jeszcze normalni ludzie:104: :84: :84: :84:
oo dawno nie czytalam kominka :zgnite:
Cytat:
Napisał
sabinka
oo dawno nie czytalam kominka :zgnite:
a kiedy ostatnio zagladalas do kominka?
mnie to pierdoli, wkurwialo mnie tylko to ze jak jade samochodem i mam radio odpalone to w czasie zaloby same dolujace piosenki lecialy. telewizji nie ogladam wiec co mi tam ;) kto sie takimi rzeczami interesuje ? media, rodziny ofiar i nasz kochajacy i wspolczujacy prezydent. bardziej mnie obchodzi kiedy mi radio samochodowe dojdzie bo juz sie niecierpliwie :( ale ze mnie nieczuly dran.
Cytat:
Napisał
SaiykoPat
a kiedy ostatnio zagladalas do kominka?
a po co?