Właśnie zastanawiam się gdzie kupić elegenckie ciuchy. Pojade chyba do "Klifu". Tam można dostać najwiecej i nawet tanio.
Gdzie wy kupujecie modne ciuchy??
Printable View
Właśnie zastanawiam się gdzie kupić elegenckie ciuchy. Pojade chyba do "Klifu". Tam można dostać najwiecej i nawet tanio.
Gdzie wy kupujecie modne ciuchy??
Cubus w polsce, Foot Locker za granicą, po drodze rózne...od masowego i lekko obciachowego H&M po Zarę. Zawsze jestem dobrze ubrany i mam ciuchy lepsze i orgynalniejsze od wielu ludzi na ulicy. Ogólnie to kapie ze mnie kasa i poczucie dobrego smaku.
Szerokim lukiem omijam śmierdzące sklepy dla brudasów typy Levis, Wrangler, Americanos Big Star, Reserved- :loser:
A styl trudno powiedziec, bo jak mowilem lubie niepowtarzalnośc.
Czesem lekko hip hopowy, czasem sportowy, czasem elegancki, czasem hawajski ;) ale wszystko z klasą. Ogólnie wyluzowany
Hmm ale w sumie po co o tym mówie? I tak z nikim z was nie chcialbym sie spotkac w realu :brech2:
stern...... :10: juz to pisze w drugim poscie - co z Toba :124:
cisowianka chcesz powiedziec ze w klifie u gory na pietrze tanio jest ??
to Ci zazdroszcze bo ja na ciuchy tam tyle kasy nie mam :)
a z innych sklepow to chyba nic oryginalnego tez nie ma na dole : h&m, reserved, orsay.... :/
no chyba ze vero moda :)
pojedz do matarni do NewYorker'a ja tam ostatnio jakos caly czas cos kupuje :)
no lansuj sie lansuj
klif jest mega drogi ;o
w wawie to chyba w arkadii jest spory wybod no i jest Peek & Cloppenburg gdzie dodatkowo można kupić ciuchy znanych projektantow, w tatuum też są często jakieś eleganckie ciuchy, Marks&Spencer, Tommy Hilfiger, reserved, chociaż nie powiedziałabym zeby wszystkie z tych sklepów były tanie ale wybor jest.
do NY ide sie tylko posmiac tak jak i do H&M brzydko tam i paskudnie
i cos jeszcze chcesz powiedziec? :74:
o czym wy kurna mówicie? :) nie kupujecie ubrań na ryneczku z kartonów? :10: to jest dopiero taniocha...
60% ciuchów mam z Reserved , ale zeby to było niby eleganckie :10:
raczej lekki luzz
najgorszy syf to croop czy jak to sie pisze i te sklepy dla brudasów co pisalem wyzej