Zobacz pełną wersję : Manga&Anime
hehehe znowu ten temat ale moze wreszcie ktos podejmie jakas rozmowe :D
To tak jakie jestawasze ulubione anime ????
Ja lubie duzo ale ulubione to
Evangelion
Trigun
Cowboy Bebop
Wolf's Rain
i dalej nie chce mi sie wymieniac :D
Dark Tidus
13-10-05, 19:58
naruto
hellsing
oh, my goddess
i sporadycznie cos innego...
GITS - niezaprzeczalnie (i jedyny chyba) - Kiedys ogladalem na roznych konwentach Dominion Tank Police i humor mi sie podobal (oraz takie dwie kocice)
wogloe anime jest zajeniste wymiata poprostu :D
dobra lece bo evangelion leci w TV :D
Najbardziej to Noir klimat ma ciężki i ciężko było obejrzeć wszystkie odcinki ale jest zajebisty poza tym dragon ball gundam wing no i outlaw star ale to już dawno temu oglądalem i to wszystko
Już nie ogladam, ale kiedyś byłem maniakiem Dragon Ball'a. Teraz też na necie czasem chętnie coś poczytam o tym,albo pooglądam.
Z reszta mozna poznac po avatarach co kto lubi :) Ze smiesznych anime ja uwielbiam Green Green, Girls Bravo! i Love Hina :)
Z reszta mozna poznac po avatarach co kto lubi :) Ze smiesznych anime ja uwielbiam Green Green, Girls Bravo! i Love Hina :)
nieraz ... niektorzy daja bo im sie poprosu postac podoba a nie wiedza co to jest :p
Co do green green to jest zajefajne bravo nie widzialem a love hina jest tez ok :) ale ja wole cos bardziej z akcja :)
Cowboy Bebop oraz Sex Slave :cool: i to wystarczy ;]
Sex Slave
nie ma to jak hentaii :p
czarodziejka z księżyca się liczy ? :loser:
Dark Tidus
23-01-06, 20:08
teoretycznie...
czarodziejka z księżyca się liczy ? :loser:
ejjj ja ogladalem i prosze sie nie smiac :11:
ejjj ja ogladalem i prosze sie nie smiac
ja się nie śmieję, sama to oglądałam :7:
Chochlik87
06-09-10, 20:12
dawno nikt nie pisał, a ja też uwielbiam czarodziejkę :P
a teraz szykuj się maraton filmowy ANIME !! :D
Multikino Z?ote Tarasy - kino w Warszawie, premiery filmowe, rezerwacja on-line ([Only registered and activated users can see links])
Ja wolałem troszkę ambitniejsze anime, m.in. anime Mizayakiego. Evangeliona też polecam ;)
A na przegląd się na pewno wybieram, całkiem ładne tytuły.