Zobacz pełną wersję : dwoch przystojniakow
prosze bardzo
dodatkowa zagadka, kim sa ci dwaj budrysi?
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
:)
o qrwa ,SaiykoPat, nie wytrzymam :brech:
:)
super, szczegolnie te majtki ... oh.
no dobra, ale pytanie dodatkowe bylo, i jakos nikt nie odpowiedzial
podpowiedz - mniej przystojny facet to sportowiec
hmmm...boxerem nie jest,ma za ładny nos-napisz kto to
koszykarzem tez z cala pewnoscia :)
Clericgrammaton
09-04-06, 13:23
spoko ziomy daja rade
Pawel Ty masz jakas rodzine we Wroclawiu? Wygladasz niemal identycznie jak moj kolega. Jakos w porzednich zdjeciach nie odkrylam tego podobienstwa, dopiero w tym :)
[Only registered and activated users can see links] dawac przerobki spamerzy :32:
[Only registered and activated users can see links] dawac przerobki spamerzy :32:
pseprasam :cmok:
pseprasam :cmok:nic z tego nie wymigasz sie :28:
Facet JEST bokserem (ten bez patrzalek)
Facet JEST bokserem (ten bez patrzalek)to jedno przyszlo mi do glowy,patrzac na jego budowe ,reke i twój gest...ale nos mi nie pasował
jemu dosyc trudno dac w nos, udowodnil juz to pare razy...
ale nos mi nie pasował
Kos...... T... czterokrotny mistrz swiata w boksie...
widze ze nie ma zbytniego zainteresowania
nie mam w czym przerobic, ale papla przypomina mi Petera Griffina :)
blazer kojarzyl mi sie ze Smoleniem
papla,to napisz chociaz imie
Константин (Костя) Цзю - Kostya Tszyu :)
no, nareszcie, Czterokrotny mistrz świata WBA,WBC,IBF wagi superlekkiej Kostya Tszyu...
w nagrode nie obraze sie za pimpowanie mojej fotki :)
szukalem wczesniej. znalazlem rosyjsckiego boksera w australii, ale mowie sobioe, ten wietnamczyk nie moze byc ruskiem :) zreszta on na kazdej fotce wyglada inaczej hehe.
mina papli na 2 fotce pasuje idealnie :84:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Araj oddaj mi połowe swojej kasy za to ze wkleiłeś za duże zdjęcie-ostatnio zrobiłam się rozrzutna i ciągle brakuje mi kasy:)))
Dobra to jeszcze 2:)
Pierwsze jest w polowie tylko zrobione zebyscie wiedzieli kto to wogule jest;)