Zobacz pełną wersję : Gilia
<FIELDSET>
<LEGEND>Pokój Prawdy</LEGEND>
Zasada jest jedna-odpowiadamy prawde lub nie piszemy nic......głupie i obraźliwe pytania beda wywalane
WAŻNE---OSOBA ZAPROSZONA ODPOWIADA NA PYTANIA LUB NIE....PYTANIA INTYMNE,OSOBISTE LUB POLITYCZNE NIE MOGA W GOSPODARZU POKOJU PRAWDY
WZBUDZAĆ EMOCJI POWODUJĄCYCH WSZCZĘCIE ZADYMY...PO PROSTU-ODPOWIADASZ LUB MILCZYSZ,JEŻELI UZNASZ,ZE PYTANIE JEST ZBYT OSOBISTE LUB PROWOKUJĄCE. ...PYTAJĄCY MAJĄ TYLKO OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI, NIE MOGĄ JEJ KOMENTOWAĆ, KAŻDY INNY USER NIŻ GOSPODARZ JEST ZOBLIGOWANY TYLKO DO ZADAWANIA PYTAN, ZBEDNE KOMENTARZE BEDA WYWALANE
DZIS BOHATEREM JEST Glia-----PYTAJCIE :cool:
[center:d00dedcf58]
Przypominam żE kazdy aktualny GOSPODARZ musi nominowac następna osobe do Pokoju Prawdy !!!![/center:d00dedcf58]</FIELDSET>
Kim jestes i skadsie wzięlas na naszym forum :)
i jak masz na imię? :) i co porabiasz na co dzień? :)
Kim jestes i skadsie wzięlas na naszym forum
na forum zaprosił mnie araj, opowiadał,opowiadał i naopowiadał.... :)
jak masz na imię? i co porabiasz na co dzień?
Danka, pracuję w Poczcie Polskiej
skąd jesteś, ile masz lat [na to 2gie możesz nie odpowiadać, wszak kobiet się o wiek nie pyta ;)]
mieszkam w Pruszkowie a lat mam.........38 upssssss
ups, napisałam z "mopiskowego' komputera, sorki :)
a co Cie łączy z mopiskiem?
masz dzieci?
tabaczysz?
co o mnie myslisz?
lubisz ogorki?
a co Cie łączy z mopiskiem?
miłość,łóżko,kasa,meldunek i wiele innych rzeczy
masz dzieci?
nie
tabaczysz?
tak
co o mnie myslisz?
tak długo i dobrze się znamy,że mam za mało miejsca na napisanie :)
lubisz ogorki?
szczególnie do wódeczki lubię
Małgorzata
07-02-06, 18:05
tylko Araj Ciebie zaprosił?
Kiedy przyjedziesz do mnie?
Co robisz jak jesteś mocno zdenerwowana?
O czym marzysz?
Jak bardzo jestes szczęśliwa w skali 1-10? ( to samo miałam pytanie troche sie nad tym zastanawiałam :))) )
Na co wydalabys 1 mln zlotych ?
Na co wydałabyś ostatniego 1 dolara ?
Jakie 3 rzeczy wziełabys na bezludna wyspe ?
Co chciałabys zobaczyc ( podróze) ?
Przyjedziesz do mnie na święta?
kurczę małgosia zadała juz większość "moich" pytań :)
twój sposób na poprawę humoru
Oj Małgosiu, ale mi dałaś zadanie !!!! zatem jedziemy :
tylko Araj Ciebie zaprosił?
nie, Wy oboje, ale to jest forum Araja a Ty tu bywasz rzadziej niż ja...
Kiedy przyjedziesz do mnie?
Mopisko dostało wysypki na dom od kiedy nas zaprosiliście.Gdyby zależało to od niego to już byśmy zamykali drzwi od samochodu!!!! ale planujemy, jeśli oczywiście nic nie wyskoczy, może w maju ....
Co robisz jak jesteś mocno zdenerwowana?
Jak na Mopa to drę się, GŁOŚNO SIĘ DRĘ,ale guzik mi to daje bo Mop to "siła spokoju" i moje darcie nie robi zwykle na nim wrażenia.
Ogólnie denerwuję się często ale na bardzo krótko, tak krótko,że nawet nie zdążę nic zrobić...
Najchętniej bym tłukła talerze ale mało ich mam.....
O czym marzysz?
o spokojnym życiu bez trosk materialnych i problemów zdrowotnych
Jak bardzo jestes szczęśliwa w skali 1-10? ( to samo miałam pytanie troche sie nad tym zastanawiałam )
ogólnie to ok.9 , ale od poniedziałku 3 bo nie moge się wyspać :)
Na co wydalabys 1 mln zlotych ?
Pomogłabym koleżance, matkę bym wysłała w podróż jej życia,kupiłabym większe mieszkanie a resztę na podróże.Życie jest zbyt krótkie na gromadzenie dóbr materialnych bo potem tylko kłócą się o spadek .
Na co wydałabyś ostatniego 1 dolara ?
w Rumunii chyba na więcej niż w Stanach...ale w Polsce...hmmmm na czekoladę (w ramach poprawy humoru,że nie mam już kasy)
Jakie 3 rzeczy wziełabys na bezludna wyspe ?
ciekawą książkę,flaszkę i perfumy.W mgiełce ładnegu zapachu, popijając drinolka i czytając książkę czekałabym na wybawienie....
Co chciałabys zobaczyc ( podróze) ?
Kubę,którą zaraził mnie Mop i inne kraje,w których nawet nie wiedzą,że taka Polska jest na mapie (nie myśl o USA bo tam z założenia nic nie wiedzą)
Przyjedziesz do mnie na święta?
No tylko nas Wam na święta brakuje !!!!
[ Dodano: 07-02-2006, 20:25 ]
twój sposób na poprawę humoru
a to zależy kto lub co mi humor zepsuło...generalnie dobre towarzystwo lub zakupki :)
tabaczysz?
tak
w takim razie jaką tabake wciągasz?
ulubiony alkochol p[odaj piwo wodke i drinka
w takim razie jaką tabake wciągasz?
Ozona Snuff
ulubiony alkochol p[odaj piwo wodke i drinka
nie jestem wielbicielką i znawczynią piwa, piję każde z sokiem lub piwko słodkie (typowo babskie)
smak czystego alkoholu mnie przeraża dlatego zawsze piję drinolki, ulubiony to gin + martini bianco+ cola+lód+ limonka
Małgorzata
08-02-06, 18:35
Jakie masz plany na przyszłość ?
Twoje postanowienie na ten rok ?
co zrobisz z kasztanami?
co cie urzekło w mopie?
jak sie poznaliście?
po jakim czasie od pierwszego spotkania byliscie w łóżku?
Jakie masz plany na przyszłość ?
oj Gosiu.....zależy na jaką przyszłość... na najbliższą-napić się z wami wódeczki i zjeść ciasto Twojej produkcji..mniam,mniam !!!!! a na dalszą nie mam planów bo dużo palę i może nie warto planować :96:
Twoje postanowienie na ten rok ?
fiu,fiu !!! nie mam postanowień ale chciałabym rzucić palenie :96:
co zrobisz z kasztanami?
diabli wiedzą, ale chyba te indycze cycki to jest niezły pomysł szczególnie, że latem kasztany tracą ważność !!!
co cie urzekło w mopie?
jak to co ??? MOP !!! czyli włosy..poza tym jego nieprawdopodobna cierpliwość, której mi ciągle brakuje.Myślałam,że i ja się jej nauczę, ale po latach stwierdzam,że jestem głąb !!!
jak sie poznaliście?
był przyjacielem rodziny czyli...moim i mojego poprzedniego męża, a poznaliśmy się na giełdzie zoologicznej jako hodowcy gadów.Niby taki cierpliwy a wtedy dostał "mordy", ale już musiał zadziałać mój urok osobisty ;-))) bo się uspokoił hahaha i tak ma do dziś
po jakim czasie od pierwszego spotkania byliscie w łóżku?
aleś Ty ciekawy...od pierwszego spotkania (patrz wyżej) po latach.....kilku
kogo najbardziej a kogo najmniej lubisz na forum ??
kogo najbardziej a kogo najmniej lubisz na forum ??
niestety nie znam ludzi więc trudno mi obiektywnie ocenić....Araja i Małgorzatę wykluczam-są poza rankingiem bo znam ich "inaczej", na forum lubię karlę bo fajnie się znią rozmawia (ma jaja..hihihi), tiborka, bo śpi w mojej wannie i niejako "z urzędu" powinnam Go lubić oraz Shandor-z nimi miałam największy kontakt.Jakoś przez temat o "wrocku" nie przypadł mi do gustu ełe piotruś, ale może było to 'chwilowe zachwianie mojej równowagi" i jak Go poznam bliżej nie wykluczam wspólnego wypicia wódeczki własnie we Wrocku.Generalnie jestem "mocno towarzyska" i nie przekreślam ludzi po jednym, głupim poście.
Dlaczego -Glia?-wymyslone czy ma cos znaczyc?
Jaki masz przepis na szybkie oryginalne danie?
Czytasz ksiazki,a jaka jest Twoja ulubiona?
Po co palisz?Rzuc -ja nie pale juz 2 tyg :)
Dlaczego sie jeszcze nie poznalismy?(pytanie pwinno byc bardziej do Araja ale coz)
Jaki masz przepis na szybkie oryginalne danie?
kurczak marengo,są to piersi z kurczaka duszone w winie podawane z ryżem.Wymaga trochę zaangażowania ale jest łatwe, szybkie i smaczne
Czytasz ksiazki,a jaka jest Twoja ulubiona?
czytam ale nie mam swojej ulubionej
Po co palisz?Rzuc -ja nie pale juz 2 tyg
no właśnie...po co ja palę? szczególnie, że nie paliłam już 2,5 roku a zaczęło się od jednego...w końcu jeden nie zaszkodzi...a zaszkodził !!!
Dlaczego sie jeszcze nie poznalismy?(pytanie pwinno byc bardziej do Araja ale coz)
a tego pytania nie rozumiem :((:
a tego pytania nie rozumiem :((:
juz tlumacze-z informacji wczesniejszych wynika ,ze jestescie tymi znajomymi,ktorzy spotkali sie Arajem i Malgosia ostatnio a jako ich dobrzy znajomi powinnyscie zostac tez naszymi(wg powiedzenia przyjaciel mojego przyjaciela moim przyjacielem :) )Czyli,ze powinnysmy sie poznac
Moze odwiedzimy Araja razem?-bedzie szczesliwy :)
aaa o to chodzi, my będziemy szczęśliwi a oni może niekoniecznie :) ale co tam....gościnni są, jedziemy !!!! jestem ZA
Jak oceniasz swoje dotychczasowe zycie?
c myslisz o tym ze smyk pomylil twojego nicka? :28:
Jak oceniasz swoje dotychczasowe zycie?
ok, chociaż mogłabym byc bogatsza :)
c myslisz o tym ze smyk pomylil twojego nicka?
i tak jestem mu wdzięczna, że nie napisał GILA (fuj) jak robi to znakomita większość
kto nastepny w pokoju ??
Velvet