PDA

Zobacz pełną wersję : witam

switas
29-09-05, 21:46
pusto troche, ciekawe, czy ktos przyjdzie ?
szkoda, ze nikt nie wita, to ja powitam
Witam ®

Małgorzata
29-09-05, 21:56
Witam,witam
,nie ma wpisów bo dopiero forum zaczyna działac kiedyś musi byc początek .

araj
29-09-05, 22:07
siemka switas, napisz gdzie(mniej wiecej) mieszkasz :D

switas
29-09-05, 22:28
kopenhaga - ide spac

Małgorzata
29-09-05, 22:30
kopenhaga - ide spacpo drugiej stronie ,daleko od nas :cry: milej nocki

switas
29-09-05, 22:34
odleglos w internecie nie ejst problemem, nieprawdaz . Dziekuje i dobranoc rowniez

A N D E R S
29-09-05, 22:49
witam witam

Mirabella
29-09-05, 22:57
witam serdecznie wszystkich, jeszcze fajnie bylo by jak by tu byl jakis chat :P

araj
29-09-05, 23:04
witam serdecznie wszystkich, jeszcze fajnie bylo by jak by tu byl jakis chat :Pczesc Mirabella...jest chat(poszukaj :D ), a na samym dole forum dodatkowo jest też shoutbox

Małgorzata
29-09-05, 23:05
witam serdecznie wszystkich, jeszcze fajnie bylo by jak by tu byl jakis chat :PWitaj Mirabella ,poczatki forum wiec trzeba troszke rozbujac ten dział ,fajnie by było ,by pisała tu Polonia ,moznaby było pogadac na tematy zwiazane z mieszkaniem w Danii ,mam nadzieje że znajda sie Polacy którzy nie narzekaja na Danie jak na forum gazety dk ,pozdrawiam

Selena
30-09-05, 18:27
Witam serdecznie wszystkich

Małgorzata
30-09-05, 21:41
Witam serdecznie wszystkich :Dhej Selena ,witaj na forum ,napisz pare słów o sobie , :D

araj
30-09-05, 21:49
Witam serdecznie wszystkich :Dwitaj koleżanko :D

Selena
01-10-05, 11:47
A co bys mniej wiecej chciala wiedziec Malgosiu? :)

Małgorzata
01-10-05, 16:24
A co bys mniej wiecej chciala wiedziec Malgosiu? :)gdzie mieszkasz? ile masz mniej wiecej lat ...(jesli nie chcesz nie pisz) czym sie zajmujesz studiujesz czy pracujesz ? to na poczatek

Selena
01-10-05, 18:42
Mieszkam w Aalborgu.Jestem mezatka i mam dzieci.Hmm...co do wieku to przekroczylam wlasnie 30-tke !Rety,ale starucha co?!
W Dk mieszkam juz kilkanascie lat.

araj
01-10-05, 20:10
Mieszkam w Aalborgu.Jestem mezatka i mam dzieci.Hmm...co do wieku to przekroczylam wlasnie 30-tke :roll: .O!Rety,ale starucha co?! :mrgreen:
W Dk mieszkam juz kilkanascie lat.hehe...to mamy od siebie ok 16 km :D

Małgorzata
02-10-05, 17:43
Mieszkam w Aalborgu.Jestem mezatka i mam dzieci.Hmm...co do wieku to przekroczylam wlasnie 30-tke .O!Rety,ale starucha co?! :wink:
W Dk mieszkam juz kilkanascie lat.podobie jak ja ,tez mam dzieci ,tyle lat co Ty i mieszkamy blisko :wink:

Selena
02-10-05, 17:55
A gdzie dokladnie mieszkasz? Jezeli mozna wiedziec?

Shandor
02-10-05, 17:59
powoli "stare kobitki" zaczynają przeważać na forum, może nie tyle stare co troszkę wyrośnięte, witam Seleno, ja to mieszkam daleko od Was wszystkich, z okna widzę Białoruś :cry:

Selena
02-10-05, 18:03
Witam Shandor.Wyrosniete jestesmy,ale wychodzi na to,ze ja jestem najbardziej z Was wyrosnieta. :? No to rzeczywiscie spory kawal od nas mieszkasz.

Małgorzata
02-10-05, 18:03
A gdzie dokladnie mieszkasz? Jezeli mozna wiedziec?MY Mieszkamy koło Aabybro w takiej małej miejscowosci ,napisze Ci na gg jeżeli skorzystasz z zaproszenia :!:

Małgorzata
02-10-05, 18:24
No to juz chyba wiem gdzie mieszkacie.Dlugo jestescie w Dk?Na stałe dopiero od maja .wysle Ci mój adres na gg ok?na prywatna wiadomosc

Shandor
02-10-05, 18:27
Selena, musisz wiedzieć, że Gosia to czarodziejka w kuchni, ja bym nie odmówiła...

Małgorzata
02-10-05, 18:29
Selena, musisz wiedzieć, że Gosia to czarodziejka w kuchni, ja bym nie odmówiła...Selena jak tu tyle mieszka moze byc lepsza w kucnii ... :o

Activman
04-10-05, 08:41
ano witamy...

Papla
05-10-05, 00:09
haha.. czy tylko ja mam wrazenie ze przynajmniej ten temacik to jest taki jeden wielki pic na wode?
dofo dziala od 6 dni, jeszcze nawet nie zostalo zindeksowane w google (chyba, nie sprawdzalem) a tu juz nagle pojawia sie zgraja (nazwijmy to Olsen Bande) "nieznajomych i nieznanych" polakow mieszkajacych w danii. haha.. ni stad ni zowad trafili przez przypadek :):):)

Jeszcze ze czterech-pieciu, i nagle cala dunska polonia sie spotka w komplecie :arrow:

araj
05-10-05, 06:50
haha.. czy tylko ja mam wrazenie ze przynajmniej ten temacik to jest taki jeden wielki pic na wode?
dofo dziala od 6 dni, jeszcze nawet nie zostalo zindeksowane w google (chyba, nie sprawdzalem) a tu juz nagle pojawia sie zgraja (nazwijmy to Olsen Bande) "nieznajomych i nieznanych" polakow mieszkajacych w danii. haha.. ni stad ni zowad trafili przez przypadek :):):)

Jeszcze ze czterech-pieciu, i nagle cala dunska polonia sie spotka w komplecie :arrow:nie ,nie....Małgorzata przez jakiś czas pisała z nudów na forum "gazeta duńska" czy jakoś tak, pisza tam polacy mieszkający w danii, w większości płaczki, którym się nie podoba system socjalny,ludzie itd., za swoje wypowiedzi była z 3 razy banowana :D , ale adminuś ja zawsze po kilku dniach przywracał(dobry admin), ale juz z czystym kontem, więc ostatnim razem dała nowy temat z zaproszeniem na te strone

Papla
06-10-05, 00:55
haha.. przywracal, nie dlatego ze dobry admin, tylko pewnie dlatego zeby ktos w koncu pisal :)
ps. skoro ta gazeta tak dobrze sie indeksuje w google, wykorzystaj to :)

araj
06-10-05, 07:46
haha.. przywracal, nie dlatego ze dobry admin, tylko pewnie dlatego zeby ktos w koncu pisal :)
ps. skoro ta gazeta tak dobrze sie indeksuje w google, wykorzystaj to :)ALE ON JEST IDIOTA, MAŁGORZATA NAPISAŁA KILKA SŁÓW KRYTYKI NA NIEKTÓRYCH PŁACZKÓW, ZACZĘŁA SIĘ BURZA DYSKUSYJNA, A TU NAGLE BĘC...NIE MA DOSTEPU, PO KILKU DNIACH JEST DOSTEP, ALE NIE MA ANI JEDNEGO POSTU I TAK BYŁO 3 RAZY, TAM STRACH COS NAPISAC OD SIEBIE, CIEKAWE, CO BY BYŁO,JAK TO JA BYM TAM ZACZAŁ KURWOWAĆ I NAZYWAC ICH PO IMIENIU---POLICJA CHYBA DO MNIE BY PRZYJECHAŁA, AZ DZIWNE,ŻE DO TEJ PORY ISTNIEJE REKLAMA DOFO :D

BA_Baracus
13-10-05, 13:09
witam wszystkich

kamikadze
13-10-05, 14:51
no niezbyt miłe było przywitanie ale coż.
witam wszystkich innych

czemu niby ?? dałeś sie nabrać na tego taga [YOU]

BA_Baracus
14-10-05, 08:02
on ale się dałem jak chujno i chyj ale lekkie zamieszanie nastąpiło przez chwilę

Simmek
14-10-05, 08:30
no niezbyt miłe było przywitanie ale coż.
witam wszystkich innych

czemu niby ?? dałeś sie nabrać na tego taga [YOU]

nie nie wszyscy naraz sie uwiesili by mnie zbanować (cyt. "zbanować go!!!", "spamera wypierdolić")
kilku lużnych byo coprawda np szanowny pan wieśniak- szacuneczek

araj jednak nie jest tak chamski w ogóle araj to musi być jakiś cool-spoko-luz facet
sam fakt, że udziergał to forum

Araj lubi chlopcow uwazaj...

Vito Andolini
14-10-05, 08:57
w jakim sensie?
chyba bede musial uwazac :10: :)

BA_Baracus
14-10-05, 18:42
Araj lubi chlopcow uwazaj...
dzieki będę uważał

araj
14-10-05, 18:56
a simek lubi zwierzęta...także jak masz suczke, to tez uwazaj :)

Simmek
14-10-05, 19:01

jak juz to pieski :) :) :)

araj
14-10-05, 19:14

jak juz to pieski :) :) :) :zoo: :)