Zobacz pełną wersję : Goerres
<FIELDSET>
<LEGEND>Pokój Prawdy</LEGEND>
Zasada jest jedna-odpowiadamy prawde lub nie piszemy nic......głupie i obraźliwe pytania beda wywalane
WAŻNE---OSOBA ZAPROSZONA ODPOWIADA NA PYTANIA LUB NIE....PYTANIA INTYMNE,OSOBISTE LUB POLITYCZNE NIE MOGA W GOSPODARZU POKOJU PRAWDY
WZBUDZAĆ EMOCJI POWODUJĄCYCH WSZCZĘCIE ZADYMY...PO PROSTU-ODPOWIADASZ LUB MILCZYSZ,JEŻELI UZNASZ,ZE PYTANIE JEST ZBYT OSOBISTE LUB PROWOKUJĄCE. ...PYTAJĄCY MAJĄ TYLKO OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI, NIE MOGĄ JEJ KOMENTOWAĆ, KAŻDY INNY USER NIŻ GOSPODARZ JEST ZOBLIGOWANY TYLKO DO ZADAWANIA PYTAN, ZBEDNE KOMENTARZE BEDA WYWALANE
DZIS BOHATEREM JEST Goerres</>-----[b]PYTAJCIE :cool:
</FIELDSET>
co cię najbardziej pociąga u kobiet?
pijam tylko piwo (najczesciej lomza);
-------------------
nicka zmienilem na bardziej "normalnego" (oznaczajacego moje imie, oczywiscie nie w ojczystym jezyku ;) );
-------------------
moze troche odwroce pytanie justy, ale
cenie przede wszystkim inteligencje, prawdomownosc, NATURALNOSC [to cos czego niektorym kobitom brakuje] i jak [chyba] kazdy - urode;
czy widziales kiedys pejsatego zyda, czy rozmawiales z zydem
ulubiona pora roku i dlaczego akurat ta a nie inna? :)
czy widziales kiedys pejsatego zyda, czy rozmawiales z zydem
chyba najgorzej bylo 2 lata temu, przypadkowo trafilem na transport zydow w moim miescie przy ratuszu, ale raczej nie ma sie czym chwalic,
Czy wiecie ze ortodoksyjni zydzi robia zakupy w Biedronce ? :)
jeszcze zyd nie mial nieprzyjemnosci ze mna rozmawiac.
---------
lato -> dlaczego ? wyjżyj przez okno, to chyba wystarczy ;)
rozwijajac poprzednie pytanie, czy wierzysz, ze skoro ty nie byles na ksiezycu, to i amerykanie tez nie byli?
Kiedy zauwazyles ze ideologia ktora reprezentujesz jest dla Ciebie atrakcyjna ?
Co bylo powodem ?
rozwijajac poprzednie pytanie, czy wierzysz, ze skoro ty nie byles na ksiezycu, to i amerykanie tez nie byli?
z natury jestem "niewierny tomasz', ale ladowanie na ksiezycu to nie moja specjalnosc ;)
[ Dodano: 2005-11-19, 19:49 ]
Kiedy zauwazyles ze ideologia ktora reprezentujesz jest dla Ciebie atrakcyjna ?
Co bylo powodem ?
dokladnie nie pamietam, ale mialem cos okolo 12 lat, zbytnio nie lubie rozmawiac o pogladach, w kazdym razie nie bylo to wplyw "faszyzujacych" kolegow, bo takowych nie mialem. Troche interesowalem sie historia, a ze nienawidzilem pewnej subkultury (po pewnym zajsciu mego brata), doszla do tego idea. Nie bylo to tak, ze obudzilem sie z rana i krzyknalem : o kurwa, od dzis jestem n*****a!. Wynika to bardziej, powiedzmy z obserwacji spoleczenstwa, niz jakiegos "zastrzyku'.
Vito Andolini
20-11-05, 09:40
1. wierzysz w Boga?
2. masz rodzine(w sensie zona , dzieci)?
3. jaka szkole skonczyles?
ełe piotruś
20-11-05, 09:44
jeśli masz samochód to jaki? aha i w koncu nie wiemy ile masz lat.
nie mam auta, jakos nie mam nawet checi zapisac sie na kurs. Ile mam lat, to akurat wiedza tylko nieliczni z forum, i niech narazie tak pozostanie ;).
Co do pytan sentymenta, jestem antyreligijny, rodziny nie mam, ba, nie mam nawet kobiety, jakos ostatnio przyciagam z charakteru dziwki, ktorych nienawidze :)
nie wiem, moze za rok wyemigruje na wyspy, a jak wroce to zawladne nad swiatem
Vito Andolini
01-09-06, 09:00
czy wyspy wywarly wplyw na twoje postrzeganie innych ras?
jak to jest jezdzic obok czarnego metrem , autobusem ?
kiedy wracasz do Polski?
czy wyspy wywarly wplyw na twoje postrzeganie innych ras?
jak to jest jezdzic obok czarnego metrem , autobusem ?
kiedy wracasz do Polski?
moglbys zapytac - jak to jest pracowac obok czarnego :) (bo tak mam)
w sumie przyzwyczailem sie juz do nich - w swoim miescie ogarnialo mnie wkurwienie na widok malpy, uwazam po prostu ze kazdy powinien sprzatac na swoim podworku, wali mnie co tu sie dzieje. Moze tez po prostu szkoda nerwow.
Co do postrzegania, juz w polsce mialem utarte zdanie na ich temat, tutaj tylko to sie potwierdzilo, choc mialem arabow za urodzonych terrorystow - to tutaj [tj w pracy] kazdy regulaminowo jest dla siebie mily, moze dlatego.
Nie wiem kiedy wracam, najlepiej przeprowadzilbym sie do bardziej bielszego miasta (negatywy [czarni] to tez koszt powrotu o poznej porze taksowka do domu :) - niebezpiecznie poruszac sie noca bo oni sa rzeczywiscie bezkarni, a bylo juz pare przykrych sytuacji [choc nie dla mnie], gdzie pisalem w innych tematach).
Jaka jest twoja ulubiona ksiazka historyczna? A jaka taka niehistoryczna?
Czy jestes dumny z Siebie i tego co reprezentujesz ?
Plany na przyszlosc ?
czy planujesz sie kiedys ozenic? Jaka musiałaby być wybranka? ;)
Vito Andolini
02-09-06, 09:40
kochales sie z czarna kobieta?
Jaka jest twoja ulubiona ksiazka historyczna? A jaka taka niehistoryczna?
wczesniej bardzo przypadla mi do gustu ksiazka Irvinga - Wojna Rudolfa Hessa (polecam, nie zawiedziesz sie :) ). Ostatnio zaczalem czytac znowu Mein Kampf (pierwszy raz czytalem w wieku 12 lat, bylo cholernie nudne i nawet glupie), z przykroscia stwierdze ze spodobalo mi sie bardzo (choc nie porusza tylko historii, nawet jest troche z filozofii). Z niehistorycznych to Tako Rzecze Zaratustra, potezny wyklad o nadczlowieczenstwie (nie w pojeciu hitlerowskim), ale do tego trzeba miec leb zeby zrozumiec (wam hedonistom nie przypadnie do gustu :( )
Czy jestes dumny z Siebie i tego co reprezentujesz ?
Plany na przyszlosc ?
Jak wszystko bedize w porzadku to wroce do polski i zaczne studia - a wtedy to juz samo pojdzie bez planowania.
Jestem dumny szczegolnie teraz, gdzie czesto obcuje sie z ludzmi nizszej kategorii :) (choc jakbym mial zaczac czystki - zaczalbym od bialych)
czy planujesz sie kiedys ozenic? Jaka musiałaby być wybranka? ;)
Kiedys na pewno tak. A wybranka - przede wszystkim powinna sie szanowac, a niestety wiekszosci kobiet tego brakuje
kochales sie z czarna kobieta?
moze i mam jakies odchyly, moze ze mna cos w jakiejs czesci nie tak, ale zoofilem nie jestem !
Jak dopatrzyles sie loga lonsdale na moim zdjeciu niskiej jakosci?
Jak dopatrzyles sie loga lonsdale na moim zdjeciu niskiej jakosci?
nie wiem, ale chyba bog mi podpowiedzial.
Vito Andolini
07-09-06, 08:40
co ty tam wogole robisz? tzn. jaka masz prace i ile placa?
co ty tam wogole robisz? tzn. jaka masz prace i ile placa?
mialem, wlasnie dzis zostalem zwolniony :) robilem z arabskimi bracmi i z ludzmi przesladowanymi ze wzgledu na rase. A z takich bielszych to czesi, slowacy, rosjanie - wielka piekarnia (czy raczej ciastkarnia) Sparks. Ile placa to sie dowiem jak dostane wyplate, jeszcze nie dostalem :124:
ełe piotruś
08-09-06, 14:31
jak dostaniesz wyplate to co kupisz?
jak dostaniesz wyplate to co kupisz?
nic, z racji ze mnie wyjebano zachowam kase na 2 msc oplat wegetowania
ełe piotruś
09-09-06, 18:05
slusznie:)
upieczesz mi torta?
ee,to masz do dupy start na wyspie,ale moze znajdziesz cos lepszego :)
slusznie:)
upieczesz mi torta?
upieke torta, zrobie loda
jakiego pytania nie chcialbys miec zadanego?
czy jestem obrzezany
:zgnite:
czy przewidujesz jakas wspolna popijawe w przyszlosci ?
nie wiem, moze za rok wyemigruje na wyspy, a jak wroce to zawladne nad swiatem
jak tam postep?
tzn w ktorej fazie jestes?
jak tam postep?
tzn w ktorej fazie jestes?
w fazie swistaka
:zgnite:
czy przewidujesz jakas wspolna popijawe w przyszlosci ?
nie wykluczam
w fazie swistaka
wyjasnij...
i nastepne pytanie:
od czego zaczal sie twoj konflikt z sentymentem?
wyjasnij...
i nastepne pytanie:
od czego zaczal sie twoj konflikt z sentymentem?
sentyment zostal dojechany w temacie "dofo bajka" przez krola wolnego stylu (czyt. Goerresa), przez co zaczal wysylac obrazliwe PW - tak to widze
kto wg ciebie jest primadonna na dofo?
kto wg ciebie jest primadonna na dofo?
co ty pierdolisz ?
co ty pierdolisz ?
Zasada jest jedna-odpowiadamy prawde lub nie piszemy nic
czy zdaza ci sie tracic kontrole nad soba?
czy zdaza ci sie tracic kontrole nad soba?
czy lubisz robić gówno? czy myślisz, co to śmierć? czy śmiejesz się z drezyny? czym karmisz dafnie swe? czy pragniesz zespolenia? czy doła czasem masz? czy kumasz Kęstowicza? czy byłeś wewnątrz psa? czy czujesz Solidarność? czy golisz psitę swą? czy tolerujesz kurię? czy wciągasz serial "Dom"? czy ładnie mi w sukmanie? czy papież rusza cię? czy myjesz czasem dziąsła ? czy myślisz, co to śmierć?
Vito Andolini
18-04-08, 22:40
czy twoje skrzywienie psychiczne pozwala ci normalnie funkcjonowac w spoleczenstwie?
Co tam z palko?
ciezko go zlapac, dzis jade na jego osiedle i moze w koncu bedzie w domu to przy okazji pozdrowie go od 6b i ciebie
czy twoje skrzywienie psychiczne pozwala ci normalnie funkcjonowac w spoleczenstwie?
Oczywiście że tak. Prywatnie jestem wyluzowaną osobą, choć niektórzy ludzie nie akceptują mojej prawdomówności i braku ogłady. Kocham Cię.
Czy nadal udzielasz sie spolecznie propagujac milosc do mniejszosci rasowych?
Majac do wyboru zastrzelenie 10 murzynow lub jednego Sentymenta co bys wybral??
Czy nadal udzielasz sie spolecznie propagujac milosc do mniejszosci rasowych?
Majac do wyboru zastrzelenie 10 murzynow lub jednego Sentymenta co bys wybral??
Bylem, jestem i bede rasistą - do grobowej deski, wdd na zache. Jesli polityke mozna nazwac udzielaniem spolecznym (bo szczerze nie wiem o co w pytaniu chodzi), to odgórnie jako skrajny prawicowiec jestem przeciwnikiem egalitaryzmu, o zadnej milosci wiec nie ma mowy.
Jesli chodzi o odjebanie murzynów czy Sentymenta, wybralbym bramke numer dwa, taki zwyrodnialec to ciężar dla matki ziemi, jemu zycie i tak zreszta nie jest potrzebne.
Cisniesz z kurestwem?
Zaciskam piesci, z kurestwem walcze jak pitbull az do smierci. Pamietajcie gnidy, nie poddamy sie nigdy, brak litosci nasz system wartosci. Wiadomo - lamie kurestwu kosci, dla nich nie ma swietosci.