Zobacz pełną wersję : 6 biegowy
<FIELDSET>
<LEGEND>Pokój Prawdy</LEGEND>
Zasada jest jedna-odpowiadamy prawde lub nie piszemy nic......głupie i obraźliwe pytania beda wywalane
WAŻNE---OSOBA ZAPROSZONA ODPOWIADA NA PYTANIA LUB NIE....PYTANIA INTYMNE,OSOBISTE LUB POLITYCZNE NIE MOGA W GOSPODARZU POKOJU PRAWDY
WZBUDZAĆ EMOCJI POWODUJĄCYCH WSZCZĘCIE ZADYMY...PO PROSTU-ODPOWIADASZ LUB MILCZYSZ,JEŻELI UZNASZ,ZE PYTANIE JEST ZBYT OSOBISTE LUB PROWOKUJĄCE. ...PYTAJĄCY MAJĄ TYLKO OCZEKIWAĆ ODPOWIEDZI, NIE MOGĄ JEJ KOMENTOWAĆ, KAŻDY INNY USER NIŻ GOSPODARZ JEST ZOBLIGOWANY TYLKO DO ZADAWANIA PYTAN, ZBEDNE KOMENTARZE BEDA WYWALANE
DZIS BOHATEREM JEST 6 biegowy</>-----[b]PYTAJCIE :cool:
</FIELDSET>
dlaczego twój brat nie jest z toba w chicago ? jakie były okolicznosci Twojej emigracjii?
mowiles ze bedziesz we wrzesniu w polsce.byles czy nie?
dlaczego twój brat nie jest z toba w chicago ? jakie były okolicznosci Twojej emigracjii?
Brat studiuje w Polsce ,wyjechalem do ojca gdyz mialem taka opcje .
Mialem takze bardzo wiele problemow prawnych w Polsce ktore mogly eskalowac troche dalej niz sobie tego zyczylem.
Bylem takze zwiazany z ludzmi ktorzy teraz jak to sie ladnie mowi "nie sa nieskazitelni" i maja klopoty takze natury prawnej :),wyjazd zrobil mi dobrze bo w sumie uniknalem wiezienia lub nawet smierci.
Cóż to za problemy były skoro mówisz o śmierci..
pamiętaj że to pokój prawdy
dlaczego tak kłócisz się ze sternem? :>
mowiles ze bedziesz we wrzesniu w polsce.byles czy nie?
Nie,przelozylem termin wyjazdu na 2 grudnia.
Brat takze wyjechal z Polski i wlasnie wrocil tydzien temu.
jesteś poszukiwany listem gończym? :)
dlaczego tak kłócisz się ze sternem? :>
Ja bym to nazwal bardziej przekomarzaniem niz klotnia ,zauwaz ze nie uzywam wulgaryzmow w "dyskusji" z nim ,nie odpowiada mi jego podejscie i wiem ze wszystko (lub wiekszosc) tego co pisze to bajki wyssane z palca .
[ Dodano: 2005-11-16, 19:52 ]
jesteś poszukiwany listem gończym? :)
Nie Katarzyno,ale ludzie ktorzy mnie kiedys otaczali sa ,przynajmniej co niektorzy.
czujesz sie bardziej amerykaninem czy polakiem?
Cóż to za problemy były skoro mówisz o śmierci..
pamiętaj że to pokój prawdy
Nie zrozumiales ,konsekwencja mojego zachowania i kontynuacji poczynan mogla byc kiedys smierc .
czym si e konkretnie zajmujesz na codzień? jak spedzasz weekendy?
czujesz sie bardziej amerykaninem czy polakiem?
Nawet nad tym nie mysle za bardzo,szanuje moje miejsce goscinnego przyjecia i dania mi szansy jednakze Polska jest mi bardzo bliska.
no dobrze ale mi chodzi o te poczynania, co to było że w konsekwencji mogłeś utracić życie..
jak się ubierasz? stawiasz na markę czy na wygodę? i co lubisz jeść na sniadanie?
czym si e konkretnie zajmujesz na codzień? jak spedzasz weekendy?
Jestem kierownikiem dzialu techniczno-naprawczego w firmie zatrudniajacej mnie.
A wiec praca to po trochu ,robota papierkowa,poszukiwanie rozwiazan,planowanie,rozwiazywanie problemow,logistyka,telefony i czasami naprawy sprzetu (laptopy Fujitsu,czytniki barow kreskowych) i wszystko co jest w sumie zwiazane z komunikacja bezprzewodowa i networkami w tej kategorii.
Co do weekendow to nie ma w sumie rutyny ,wyscigi samochodowe samochodowe,silownia,kino,podroze ,itp itd...
[ Dodano: 2005-11-16, 20:00 ]
jak się ubierasz? stawiasz na markę czy na wygodę? i co lubisz jeść na sniadanie?
Ubieram sie wylacznie markowo i do pracy chodze w prasowanych na kant spodniach .
Co do sniadania to uwielbiam nalesniki i kakao ,zwykle jednak jem kaszke lub cos na mleku i pije kawe (to w przeciagu tygodnia), w soboty i niedziele jednak jestem bardziej wyrafinowany :)
Aha i uwielbiam skorzane kurtki,mam pewnie z 6 roznych :)
[ Dodano: 2005-11-16, 20:02 ]
no dobrze ale mi chodzi o te poczynania, co to było że w konsekwencji mogłeś utracić życie..
Poniewaz wiem za na tym forum sa ludzie ktorzy wiedza o czym mowie ze wzgledu na dobro zainteresowanych nie odpowiem na to pytanie.
Czemu nie pochwalileś sie nigdy zdjeciem swojej dziewczyny? Skoro pokazałeś swoje to oznacza ze nie masz nic przeciwko pokazywaniu sie w necie, a przeciez wiadomo ze kazdy facet lubi sie chwalic.
Na odparcie twoich zarzutów (czemu ty stern nie pokazesz swego foto) to odpowiem ci ze nie pokazuje sie w necie i nie utrzymuje znajomosci z ludzmi z netu.
wolisz jednego zaufanego przyjaciela czy kilku dobrych znajomych ?
[pytanie retoryczne :)]
ILE RAZY W ROKU JEDZIESZ DO POLSKI? CZY ZAWSZE COS W POLSCE WYRWIESZ :29: ?
dlaczego starasz się robić z siebie inteligentniejszego niż jesteś?
jakiej muzyki słuchasz?
Roznie,lubie alternatywnego rocka,System of a Down,Stained,czasami Techno i uwielbiam Kazika :)
[ Dodano: 2005-11-16, 20:43 ]
dlaczego starasz się robić z siebie inteligentniejszego niż jesteś?
dlaczego myslisz ze sie staram ,podaj przyklad .
[ Dodano: 2005-11-16, 20:54 ]
miekki,nadal czekam .... :32:
dziecko pies
16-11-05, 20:53
Jak określiłbyś swój charakter, swoją osobowość>?
Jak określiłbyś swój charakter, swoją osobowość>?
Mozna o mnie powiedziec ze jestem oddany celu w granicach logiki ,ktora zreszta staram sie kierowac w zyciu.
Cenie sobie w zyciu szczerosc i milosc,jestem zapewne tez potrochu materialista .
Potrafie tez isc po trupach gdy trzeba.
Staram sie byc obiektywny ,nie jestem tez az tak impulsywny w dzialaniu jakby sie co niektorym tutaj zdawalo .Potrafie byc straszliwie wyrachowany,nawet bez sumienia,jestem odbierany czasami przez nieznajomych jako osoba profesjonalnie bezuczuciowa,nawet zimna.
Z natury jestem jednak czlowiekiem z poczuciem humoru ktory uwielbia smiech.
twój stosunek do .....
marichuany ? :) :92: (nie wiem czemu o to pytam - tak wyszło)
twój stosunek do .....
marichuany ? :) :92:
Nie pale i nie toleruje .
kim dla ciebie jest itchy ze zawsze go bronisz?
na co najbardziej zwracasz uwage u kobiety/dziewczyny widzianej po raz pierwszy? :)
kim dla ciebie jest itchy ze zawsze go bronisz?
nie przesadzaj ,Itchy jest kims kogo szanuje za to co reprezentuje soba i jego lojalnosc.
Czesc z was tego nie rozumie gdyz go po prostu zna tylko z NKT .
[ Dodano: 2005-11-17, 03:16 ]
na co najbardziej zwracasz uwage u kobiety/dziewczyny widzianej po raz pierwszy? :)
Niestety mam wrodzony dar czytania ludzi i przywiazuje uwage do detali .
Przedewszystkim zadbane dlonie i ubior z gustem (co wcale nie oznacza ubran markowych)
Ogolnie zadbana prezencja,uwielbiam kobiety a tu bedzie cos nowego ....ktore nosza ladne okulary .
Co do fizjonomii to nie jestem wybiorczy .
Pytanie bylo o cechy fizyczne a wiec na tym sie skupilem.
Vito Andolini
17-11-05, 09:22
czy tak naprawde nienawidzisz tylko terrorystow muzulmanskich , czy masz cos takze do wiekszosci arabskiego spoleczenstwa nastawionego pokojowo ??
czy tak naprawde nienawidzisz tylko terrorystow muzulmanskich , czy masz cos takze do wiekszosci arabskiego spoleczenstwa nastawionego pokojowo ??
tak naprawde to nie lubie ekstrymizmu w zadnej religii ale jak widac szczegolnie muzulmanskiej :)
chcesz wrocic kiedys do POlski czy zamierzasz juz w tych Stanach spedzic reszte zycia?
Nie tesknisz za Polską?
chcesz wrocic kiedys do POlski czy zamierzasz juz w tych Stanach spedzic reszte zycia?
Nie tesknisz za Polską?
:) nie zamierzam wracac na stale do Polski chociaz nie mowie NIGDY.
Co do tesknoty to raczej teskni mi sie za rodzina od czasu do czasu ale Polska jaka caloscia to troche mniej .
a ze tak napisze, kiedy i w jakich okolicznosciach przestales "faszyzowac" ? :)
a ze tak napisze, kiedy i w jakich okolicznosciach przestales "faszyzowac" ? :)
Hehe,dobre pytanie,w sumie to wydoroslalem i zmienilem czesciowo poglad na niektore sprawy,niektore poglady jednak pozostana mi na zycie.
Przyjazd do USA byl punktem przelomowym .
Dlaczego trzymales strone najwiekszej klamliwej i niehonorowej kurwy na NKT - Itchiego? (nie jest to zaden afront) - po prostu jestem ciekaw :)
Dlaczego przychodzisz na to forum ze swoimi problemami i frustracjami?
Dlaczego przychodzisz na to forum ze swoimi problemami i frustracjami?
bo cie lubie brudasie wkurwiac :loser:
Vito Andolini
18-11-05, 07:48
1. czy jestes szczesliwy w Stanach i nie zalujesz przyjazdu?
2. placzesz czasami ?
3. co trzymasz w lodowce?
:)
gdybyś miał zabrać na bezludną wyspę TYLKO 3 przedmioty, co by to było? :>
1. czy jestes szczesliwy w Stanach i nie zalujesz przyjazdu?
2. placzesz czasami ?
3. co trzymasz w lodowce?
:)
1)jestem bardzo szczesliwy i nie zaluje przyjazdu
2)plakalem po smierci matki
[ Dodano: 2005-11-18, 17:08 ]
gdybyś miał zabrać na bezludną wyspę TYLKO 3 przedmioty, co by to było? :>
Radio CB ,noz,zapalki
ełe piotruś
18-11-05, 16:08
jak jest twój stosunek do ełe piotra?
jak jest twój stosunek do ełe piotra?
Mysle ze powinnien popracowac nad soba !
ełe piotruś
18-11-05, 16:27
ok pytanie taki masz do wyboru być szczesliwy ale biedny czy niesczesliwy i bogaty, uzasadnij.
ok pytanie taki masz do wyboru być szczesliwy ale biedny czy niesczesliwy i bogaty, uzasadnij.
szczesliwy i biedny,gdyz bylo by tylko kwestia czasu zanim mialbym $$$ :)
złapałeś złotą rybkę, masz trzy życzenia do wykorzystania, jakie?
złapałeś złotą rybkę, masz trzy życzenia do wykorzystania, jakie?
Pokoj
Zdrowie
$$$
Vito Andolini
21-04-07, 07:44
1.dlaczego twoj stosunek do mojej osoby jest tak pelen nienawisci?
2.i czy mozesz sobie odpuscic i ignorowac mnie , jak ja to czynie?
1.dlaczego twoj stosunek do mojej osoby jest tak pelen nienawisci?
2.i czy mozesz sobie odpuscic i ignorowac mnie , jak ja to czynie?
jako WSZECHMOCNY moge wszystko ale.... :chill:
gdybys mial mnie najbardziej szczerze podsumowac to jak?
gdybys mial mnie najbardziej szczerze podsumowac to jak?
pozer do kwadratu,niezbyt konsekwentny i malo jeszcze rozgarniety.
podsumować kogoś łatwo, więc coś trudniejszego:
a gdybyś miał najbardziej szczerze SIEBIE podsumować to jak?
podsumować kogoś łatwo, więc coś trudniejszego:
a gdybyś miał najbardziej szczerze SIEBIE podsumować to jak?
gdybym mial to bym tak zrobil ale nie musze/nie chce/nie czuje sie zobligowany.Ty mnie nie znasz wystarczajaco zeby wysunac jakies wnioski z mojego ewentualnego podsumowania a wiec nie zawracaj sobie glowy.
ja nie muszę Cie oceniać bo jesteś mi obojętny.
Właśnie dlatego, że Cie nie znam chciałam abyś sam się podsumował: lepiej zrobić to samemu niż gdyby ktoś mial Cie podsumowywać. Ale ok.
Więc w takim razie inne pytanie:
Wolałbyś syna czy córkę? i dlaczego?
Na NKT z tego co pamietam slynales z bycia antyrasista (jak sie myle to popraw!) :) zdaje mi sie ze nawet pisales ze masz kobiete brazylijke i posuwales kiedys kolorowa (jak sie myle tez popraw) ile z tego wszystkiego to bzdura ? :)
Na NKT z tego co pamietam slynales z bycia antyrasista (jak sie myle to popraw!) :) zdaje mi sie ze nawet pisales ze masz kobiete brazylijke i posuwales kiedys kolorowa (jak sie myle tez popraw) ile z tego wszystkiego to bzdura ? :)
Cos Ci sie z antyrasizmem pomylilo,co do kobiet to z murzynkami nie sypiam/sypialem/nie bede sypial,tak mialem dziewczyna ktora byla poludniowo-amerykanska.
Co zrobisz, gdy ktoś ci, podłozy świnię?
Jeśli wakacyjna "miłość " zadzwoni twierdząc, że zostaniesz ojcem trojaczków?
W jakim jesteś stanie psychicznym jak nie masz przy sobie walizeczki?
<O:p</O:p
Jak bardzo podobasz się sam sobie?
<O:p</O:pCzy Ty jesteś nieśmiały – (pytanie retoryczne)
<O:p</O:pJak myślisz, co ja tu robię? :)<O:p</O:p
Co zrobisz, gdy ktoś ci, podłozy świnię?
Docenie przeciwnika ale pozniej zniszcze
Jeśli wakacyjna "miłość " zadzwoni twierdząc, że zostaniesz ojcem trojaczków?
taka opcja jest nierealna
W jakim jesteś stanie psychicznym jak nie masz przy sobie walizeczki?
O jakiej walizce mowisz ?
Jak bardzo podobasz się sam sobie?wystarczajaco
<O:p</O:pCzy Ty jesteś nieśmiały – (pytanie retoryczne)Nie
<O:p</O:pJak myślisz, co ja tu robię? :)<O:p</O:pszukasz guza
Dziwnie to cytowanie wyszlo