PDA

Zobacz pełn± wersję : Jako¶ ostatnio mam lenia

araj
13-11-05, 22:03
nic mi sie nie chce, tylko w internecie bym siedział, rano mi sie nie chce wstawac, pracowac tym bardziej, tylko piwko bym pił i ogladał filmy,albo dofo...co sie qrwa dzieje ?

araj
13-11-05, 22:03
kto napisze,że sie starzeje-3 ostrzeżenia :11:

Kane
13-11-05, 22:17
kto napisze,że sie starzeje-3 ostrzeżenia :11:

raczej sie nie stazejesz bo tak samo mam :( .. tylko bym siedzial przed kompem przez caly dzien i pił piwo ...

STERN
13-11-05, 22:49
Nie masz lenia tylko zespoł uzaleznionego internauty. Odpocznij zobie od kompa. :18:

Simmek
14-11-05, 09:12
Napisze tak, mlodszy nie bedziesz... :)

ełe piotru¶
14-11-05, 16:50
na to nie ma lekarstwa, po co temat w tym dziale?

moze ci sie znudziło zycie codzienne? moze jakas odmiana losu?

Simmek
14-11-05, 16:52

American Biuti w wersji dunskiej :10:

ełe piotru¶
14-11-05, 16:57

American Biuti w wersji dunskiej :10:

no chyba:(

araj
14-11-05, 16:59
A DUPA...NAPEWNO JEST, WITAMINKI MOZE JAKIES...Z CIEBIE FARMACEUTA JAK KOZIEJ DUPY TRABKA :4:

ełe piotru¶
14-11-05, 18:17
gówno sie znasz pało, ze mnie framacuta jest dobry. i zadne witaminy ci nie pomoga.

Simmek
14-11-05, 18:21
A DUPA...NAPEWNO JEST, WITAMINKI MOZE JAKIES...Z CIEBIE FARMACEUTA JAK KOZIEJ DUPY TRABKA :4:

Nadzieja matka..., na to nie ma rady, normalnie starosc Cie dopada...

ełe piotru¶
14-11-05, 18:23
i arajczyk sie rozzypie jak blacha w polonezie.

araj
14-11-05, 19:25
Nadzieja matka..., na to nie ma rady, normalnie starosc Cie dopada...chcesz w pysk? :araj:

Simmek
14-11-05, 19:48
Nadzieja matka..., na to nie ma rady, normalnie starosc Cie dopada...chcesz w pysk? :araj:

w twarz chyba :10:

6 biegowy
14-11-05, 19:54
gówno sie znasz pało, ze mnie framacuta jest dobry. i zadne witaminy ci nie pomoga.

Za to ja mam dla ciebie lekarstwo przyglupie,zakladam je na prawa i lewa noge codziennie,pozniej je sznuruje i juz ladnych pare miesiecy nikogo nie leczylem .
Zapomnialem dodac ze lecze dotykiem :loser:

araj
14-11-05, 19:58
gówno sie znasz pało, ze mnie framacuta jest dobry. i zadne witaminy ci nie pomoga.jestes dupa nie farmaceutka... :8:

Simmek
14-11-05, 19:59

Za to ja mam dla ciebie lekarstwo przyglupie,zakladam je na prawa i lewa noge codziennie,pozniej je sznuruje i juz ladnych pare miesiecy nikogo nie leczylem .

A temat byl spoko... :32:

6 biegowy
14-11-05, 20:19

ZAPOMNIALES DODAC SMUTNA MINKE :loser:

Kane
14-11-05, 22:09

Nadzieja matka..., na to nie ma rady, normalnie starosc Cie dopada...

mnie też staro¶ć dopada ??? :(

Simmek
14-11-05, 23:09

Przecierz dla ciebie nie byla by pojetna, to tu przekaladasz zycie na zasrane forum w necie...
i jeszcze hipokryto powiedz ze sie bez powodu dojebujesz i bedzie oki...

6 biegowy
15-11-05, 00:15

Przecierz dla ciebie nie byla by pojetna, to tu przekaladasz zycie na zasrane forum w necie...
i jeszcze hipokryto powiedz ze sie bez powodu dojebujesz i bedzie oki...[/quote]

pierdol pierdol ja poslucham,qrwa nie trawie cie i tyle,ale sie nie odzywam a ty zlamasie za kazdym razem masz cos do powiedzenia na moj temat.
:((

:(( :(( :(( ,lepiej ?

ełe piotru¶
15-11-05, 08:57
gówno sie znasz pało, ze mnie framacuta jest dobry. i zadne witaminy ci nie pomoga.jestes dupa nie farmaceutka... :8:

ty sie za to znasz kobieto! :8:

Simmek
15-11-05, 09:01
pieprz pieprz ja poslucham,qrwa nie trawie cie i tyle,ale sie nie odzywam a ty zlamasie za kazdym razem masz cos do powiedzenia na moj temat.

Mi nie jest z tego powodu smutno, juz pisalem bede sie "czepial", bo to niestety ale Ty wpierdalasz sie w tematy z bluzgami, a potem biegniesz sie poskarzyc jak to wszyscy na Ciebie najezdzaja, oczywiscie taki kozak internetowy niczego sie nie boi i zawsze ma racje...

Zapisz sie na jakis survivalowy obuz moze Ci to pomoze?

6 biegowy
15-11-05, 13:53
pieprz pieprz ja poslucham,qrwa nie trawie cie i tyle,ale sie nie odzywam a ty zlamasie za kazdym razem masz cos do powiedzenia na moj temat.

Mi nie jest z tego powodu smutno, juz pisalem bede sie "czepial", bo to niestety ale Ty wpierdalasz sie w tematy z bluzgami, a potem biegniesz sie poskarzyc jak to wszyscy na Ciebie najezdzaja, oczywiscie taki kozak internetowy niczego sie nie boi i zawsze ma racje...

Zapisz sie na jakis survivalowy obuz moze Ci to pomoze?

Ty prostaku :loser:,qrwa jaki ty jestes zalosny,az na wymioty zbiera:loser:
Nie pisz do mnie,prosze !

Simmek
15-11-05, 15:06

Normalnie jak mozesz siedze teraz i placze, jestes nieludzki, oj jak mi to siadzie na psychike...

6 biegowy
15-11-05, 15:10

Normalnie jak mozesz siedze teraz i placze, jestes nieludzki, oj jak mi to siadzie na psychike...

a jakos litosci dla twojego gatunku nie mam,nie placz,dasz sobie rade.
Musisz byc silny psychicznie,nie pozwol jakiemus frajerowi z Ameryki wyprowadzic sie z rownowagi,jestes czlowiekiem zasad i honoru i tak trzymaj :8:

No i zebym nie zapomnial :( :( :( :(

Kane
15-11-05, 16:41
a mi nikt nie udzieli odpowiedzi :(

15-11-05, 17:34
Mozecie przestać sie klucić..??

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

Kane
15-11-05, 18:28

LOL a czy ja sie kluce ?? :loser:

6 biegowy
15-11-05, 18:35

LOL a czy ja sie kluce ?? :loser:

czy ty naprawde jestes az tak tepy czy tylko stwarzasz pozory ?

Do Ssmyka-juz jest OK :)
Do Simmka-PEACE :)
Do Henia-gdzies ty sie uchowal?
nie chce zeby to zabrzmialo jak przypieprzanie sie ale naprawde stwarzasz wrazenie niezbyt rozgarnietego,wszystko w domu OK ?
Narkotyki moze ?

Kane
15-11-05, 18:57
loool my¶lalem ze Rebeliant pisze do mnie :0 pewnie przez to ze nie poczytalem wczesniejszych postów :cool:

6 biegowy
15-11-05, 18:59
loool my¶lalem ze SsMyK pisze do mnie :0 pewnie przez to ze nie poczytalem wczesniejszych postów :cool:

Heniu Ty jestes prawdziwym Bolkiem :)

Swiruje :)

Kane
15-11-05, 19:03
loool my¶lalem ze SsMyK pisze do mnie :0 pewnie przez to ze nie poczytalem wczesniejszych postów :cool:

Heniu Ty jestes prawdziwym Bolkiem :)

Swiruje :)

a nie Lolkiem ? :19:

araj
15-11-05, 19:27
henio...fajny jestes,lubie cie lolku

grozny_21cm
15-11-05, 19:29

ty glupia kurwo co ty wogole wypisujesz? dlaczego wprowadzasz araja w blad? skoro jestes "farmaceuta" (w sumie to tylko technikiem farmacji a nie farmaceuta) to powiedz mi na jakiej podstawie wykluczyles niedobor witaminy D (najprawdopodobniejsze) czy anemie?

zas co do Ciebie araj to najprawdopodobniej (na 95%) przyczyna Twoich klopotow jest niedobor.. czegos (jeszcze nie wiadomo czego). Czyli klopot tkwi w diecie. Napisz mi jak sie odzywiasz (jak mniej wiecej wygladaja Twoje posilki? ile kawy i piwa dziennie pijesz? itd...) a cos poradzimy. Jak sie wstydzisz to napisz na pw. Jutro wejde i ci odpisze :28: :23: :28:

araj
15-11-05, 19:35
Napisz mi jak sie odzywiasz (jak mniej wiecej wygladaja Twoje posilki? ile kawy i piwa dziennie pijesz? itd
no wiec tak...rano, po 7 jem sniadanko(zazwyczaj 1 kanapka, z serem, boczkiem pieczonym itp), ok 11 jem 2 sniadanko, z 3 kromki podobnie, do tego prawie zawsze małgorzata mi daje jakis owoc(mandarynka,banan), obiadokolacje jemy ok 18, czyli normalny obiad(ziemniaczki lub frytki, jakies miecho, czasami chinszczyzna, zawsze duzo surówek), po pracy wypijam codziennie kilka piwek, a w ciagu dnia wypijam ok 4 kawy(słabe, rozpuszczalne z cukrem)

...no i od kiedy załozyłem forum siedze jak narkoman przed monitorem, pije piwo i pale fajki :()

Kane
15-11-05, 21:27
Napisz mi jak sie odzywiasz (jak mniej wiecej wygladaja Twoje posilki? ile kawy i piwa dziennie pijesz? itd
no wiec tak...rano, po 7 jem sniadanko(zazwyczaj 1 kanapka, z serem, boczkiem pieczonym itp), ok 11 jem 2 sniadanko, z 3 kromki podobnie, do tego prawie zawsze małgorzata mi daje jakis owoc(mandarynka,banan), obiadokolacje jemy ok 18, czyli normalny obiad(ziemniaczki lub frytki, jakies miecho, czasami chinszczyzna, zawsze duzo surówek), po pracy wypijam codziennie kilka piwek, a w ciagu dnia wypijam ok 4 kawy(słabe, rozpuszczalne z cukrem)

...no i od kiedy załozyłem forum siedze jak narkoman przed monitorem, pije piwo i pale fajki :()

weĽ bo mi smaka robisz :2: skończ z fajkami, tylko szkodza zdrowiu, ¶mierdz± i juz lepiej kupic piwko za nie :) jak dobrze ze nie pale i nie mam zamiaru ;p

ełe piotru¶
15-11-05, 21:35
czy to jeszcze temat o leniu?

grozny_21cm
16-11-05, 12:14
mam kilka zastrzezen co do diety araj. Opisze Ci to w taki sposob abys zrozumial w czym tkwi problem i sam wyciagnal wnioski. To chyba najlepsze wyjscie. A wiec....

1) najprawdopodobniejsza przyczyna Twoich problemow jest niedobor witaminy D. Odpowiada ona za gospodarke wapniem w organizmie. Powoduje wieksze wchlanianie go z przewodu pokarmowego i daje nam mocniejsze kosci. Objawami niedoboru sa wlasnie zmeczenie, rozleniwienie, brak checi zycia, oslabienie itd... Jest to bardzo popularne zjawisko wystepujace jesienia. Polega ono na tym ze witamina D nie jest dostarczana tylko z pokarmem do organizmu ale jest rowniez wytwarzana przez kazdego czlowieka w skorze pod wplywem swiatla. Oczywiste jest ze im wieksza powierzchnia ciala wystawiona na slonce tym wiecej mamy witaminy D. Dlatego wlasnie w lato i na wiosne (gdy chodzimy w letnich strojach) z reguly czujemy sie lepiej niz w zime i jesienia. Przypuszczam ze jesli to jest Twoim glownym problemem to ustapi Ci to jak spadnie snieg - wtedy znowu zrobi sie jasniej niz teraz i co za tym idzie wiecej wit. D bedizesz syntetyzowal. Inna opcja jest chodzenie na solarium - ma dobry wplyw na depresje. Mozesz takze kupic jakas multiwitamine (w ktorej bedzie witamina D) albo kupic tran (polecam w kapsulkach) czy mleko - wit. D jest rozpuszczalna w tluszczach wiec tam wystepuje. Ja pijac tran nie mam obawow depresji. Poza tym widze jeszcze po diecie ze niezbyt dobrze u Ciebie z wapniem :( dostarczasz go minimalna ilosc albo nawet i to nie - kawa wyplukuje wapn. Niedobor wapnia jest taka choroba ktorej nie widac az sie nie skonczy osteoporoza i np. zlamaniem kosci. Sprobuj pic mleko albo musujace wapno (np. 2 tabletki musujacego wapna 2x w tygodniu). Wiem ze osoby ktore maja niedobory wapnia jak go wypija moge czuc nawet cos w rodzaju zadowolenia.

2) kolejna z przyczyn Twoich problemow moze byc piwko. To dobrze ze je pijesz bo zapobiega zawalom serca i polepsza prace nerek ale chyba troche przesadzasz. Alkohol zawarty w piwie uposledza wchlanianie witamin z grupy B (czeste zjawisko u alkoholikow - np. anemia wywolana brakiem witaminy B12) i powoduje wyplukiwanie magnezu z organizmu. Witaminy z grupy B sa bardzo wazne dla prawidlowego dzialania mozgu - raczej majac ich nadmiar nie poczujesz zadnego kopa ale majac ich niedobor mozesz wyraznie uposledzic swoje myslenie. Moze sie to objawiac roznie - np. tak jak opisujesz. Jesli nie chcesz rezygnowac z piwa w takich ilosciach to polecam wlasnie jakas multiwitamine. Powinna ona zaspokoic braki ktore pewnie jakies masz (choc moga byc minimalne). Jesli zas nie chcesz faszerowac sie tabletkami to moze jedz platki Nestle?? sa silnie witaminizowane i zawieraja calkiem sporo witamin z grupy B. Tak jak wspomnialem jeszcze mozesz miec niedobor magnezu. Wyplukuje go zarowno alkohol jak i kawa. Typowymi objawami sa - nerwowosc i drzenie miesni (np. drzenie powieki). Choc w medycynie jak w kinie wszystko jest mozliwe i mozesz miec wlasnie takie objawy jak opisujesz czyli lenia. Tez sa tabletki z magnezem ktory mozesz profilaktycznie lykac. Tylko pamietaj zeby nie robic tego razem z wapniem bo ograniczaja one nawzajem swoje wchlanianie (proponuje wapn rano a magnez wieczorem albo na odwrot).

czyli to co napisalem sprobuj robic. Najprawdopodobniej to wlasnie wit. D ale kto wie? proponuje rano - tran + wapno musujace a wieczorem multiwitamina + magnez. Pobierz tak z 4-5 dni i zobacz czy jest poprawa. Jak nie bedzie to albo za malo brales albo klopot tkwi gdzie indziej. Poza tym jeszcze klopot moze tkwic zwyczajnie w ogromnym uzaleznieniu od netu i forum :( ale sprobuj ta metode a jak uwazasz ze to nie tu tkwi proboem to napisz. Mam jeszcze kilka innych pomyslow w czym moze tkwic problem ale najpierw sprobujmy te

Shandor
16-11-05, 17:13
Araj, czy nie mówiłam, że GroĽny to fajny go¶ć? :10: :) może własnie uratował ci życie...

araj
16-11-05, 18:21
widzisz ełe, jaka z ciebie dupa a nie farmaceuta....dzieki groĽny :cool:

Simmek
16-11-05, 18:52

Jak ci przez tydzien nie przejdzie znaczy ze to jednak starosc...

araj
16-11-05, 18:58
:1:

grozny_21cm
16-11-05, 19:08

oczywiscie rozwazam i taka mozliwosc - przeciez z uplywem lat zmniejsza sie produkcja endogennego testosteronu. To moze byc wlasnie przyczyna ale spokojna glowa. Na to ewentualnie tez mam lekarstwo :28: :28: :28:

ełe piotru¶
16-11-05, 19:23

jest róznica miedzy lekarz a farmacuta.

mój stary jest lekarzem specjalizacja radiolog. chcesz pomocy?

6 biegowy
16-11-05, 19:24

jest róznica miedzy lekarz a farmacuta.

mój stary jest lekarzem specjalizacja radiolog. chcesz pomocy?

Moze sam go o pomoc popros ,jak Ci sie poprawi to daj znac i moze Araj skorzysta .

ełe piotru¶
16-11-05, 20:01
musiałby mi stary rentgena strzelić i opisać mój przypadek.

araj
16-11-05, 20:29
moze Araj skorzysta .
JA NIC NIE CHCE SPRZEDAĆ :)

ełe piotru¶
17-11-05, 06:16
czemu moze chociaż nerke?

araj
17-11-05, 16:10
czemu moze chociaż nerke?a pom co twemu tacie nerka? on powinien mózgu dla ciebie szukać :)

Kane
17-11-05, 17:20
czemu moze chociaż nerke?a pom co twemu tacie nerka? on powinien mózgu dla ciebie szukać :)

haueheuhauheau ale mu pojechales po ambicji :) :) :)

6 biegowy
17-11-05, 17:31

haueheuhauheau ale mu pojechales po ambicji :) :) :)

Ele nie ma ambicji !

ełe piotru¶
17-11-05, 19:16
mam mam, spoko chodzi o ot ze arajczyk mnie nie lubi, ale ja sie nie przejmuje.

araj dla ciebie mozna poszukać nowych zębów jak chcesz.

6 biegowy
17-11-05, 19:18
mam mam, spoko chodzi o ot ze arajczyk mnie nie lubi, ale ja sie nie przejmuje.

araj dla ciebie mozna poszukać nowych zębów jak chcesz.

GDY BEDZIESZ KONTYNOUWAL SWOJ DEBILO-MONOLOG TO ZAPEWNE ARAJ DA CI MOZLIWOSC POSZUKANIA NOWEGO FORUM !
Tak jak na przyklad stalo sie z Dziadzia ,ktorego zreszta chyba i tak nikomu nie brakuje :)

ełe piotru¶
17-11-05, 20:58
dziadzi stałsie ofiar± prowokacji 13 ostrzeżeń!!!

araj
17-11-05, 21:07
dziadzi stałsie ofiar± prowokacji 13 ostrzeżeń!!!jaki wniosek?...........nie warto zadzierać z szanownymi modami :cool: bo mozna wyłapać
po kubku

6 biegowy
17-11-05, 22:05
dziadzi stałsie ofiar± prowokacji 13 ostrzeżeń!!!

Pospamowalismy mu w skrzynce ostrzezen :8:

ełe piotru¶
18-11-05, 05:34
widziałem szczególnie dobre sa te--> :92: